Audi A6 by Carlex Design: Un festin cu faguri si piele de Bentley

Audi A6 by Carlex Design: Un festin cu faguri si piele de Bentley
  • Polonezii de la Carlex Design au un nou proiect de tuning cu care sa ne incante privirile
  • Modelul aflat la baza este un Audi A6 Avant de ultima generatie, cu pachetul S line
  • Lista cu imbunatatiri include piele Nappa de Bentley si cusaturi sub forma de fagure
Distribuie pe Facebook

O combinatie spectaculoasa de negru si rosu, realizata cu ajutorul pielii Nappa intalnite in catalogul Bentley si unor cusaturi de tip fagure. Aceasta este propunerea specialistilor Carlex Design pentru posesorul unui Audi A6 C7 nemultumit meniul standard oferit de automobilul german.

Dupa ce au modificat si rasmodificat ultimul BMW Z4, polonezii de la Carlex Design si-au indreptat atentia catre cea mai noua generatie a modelului Audi A6, "vinovat" de acest lucru fiind posesorul unui exemplar Avant plictisit intre timp de tema monocroma pentru care optase initial.

Alegerea culorilor si materialelor castigatoare a durat aproape o vesnicie insa, in urma mai multor discutii si consultari cu specialistii celebrei companii de tuning din Bielsko-Biala, toate partile implicate in acest proiect au reusit sa ajunga intr-un final la o concluzia finala si similara.

Audi A6 by Carlex Design

Audi A6 by Carlex DesignAudi A6 by Carlex Design

Odata intrat pe mainile polonezilor de la Carlex Design, Audi-ul A6 Avant a renuntat la surplusul de negru pentru o combinatie spectaculoasa de negru si rosu, realizata cu ajutorul unor insertii de piele Nappa "imprumutate" din gama de optiuni avuta la dispozitie de clientii Bentley.

Pentru un rezultat cat mai apropiat de perfectiune, materialul folosit la imbracarea unei parti a volanului, scaunelor fata, banchetei spate si fetelor usilor a fost perforat, in timp ce cusaturile - partial contrastante - vin la pachet impreuna cu un design de tip fagure.

O adevarata placere pentru cel putin trei dintre cele cinci simturi ale individului uman, un proiect de tuning executat la acest nivel fiind aproape imposibil sa te lase complet indiferent. Care or fi oare costurile la care se ridica opera specialistilor celebrei companii de tuning din Bielsko-Biala... doar ne putem imagina.

Cert este ca pentru un Audi A6 de ultima generatie, nou-nout, va trebui sa scoti din buzunare o suma minima de 43.900 euro. Cel putin daca te decizi sa-l cumperi de pe piata auto din Romania.

Audi A6 by Carlex Design

Audi A6 by Carlex DesignAudi A6 by Carlex Design

Audi A6 by Carlex Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Audi A6 by Carlex Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 4 Decembrie 2014