Audi RS3 by SCHWABENFOLIA - Plus de atractivitate si performanta pentru hot-hatch-ul german

Audi RS3 by SCHWABENFOLIA - Plus de atractivitate si performanta pentru hot-hatch-ul german
Cu pana la 340 cai putere si 450 Newton-Metri storsi dintr-un propulsor turbo cu cinci cilindri in linie si capacitate de 2.5 litri, modelul Audi RS3 Sportback este de departe cel mai incitant hatchback din istoria recenta a constructorului din Ingolstadt. Sentimentul de atractivitate dezvoltat de automobilul german de inalta creste insa odata cu aparitia in peisaj a noului pachet de tuning semnat SCHWABENFOLIA.
Distribuie pe Facebook

O simpla optimizare a unitatii de control si un nou sistem de evacuare sport, cu tips-uri finisate in negru, iar unitatea turbo de 2.5 litri ascunsa sub capota impresionantului Audi RS3 Sportback promite sa puna la dispozitia celui aflat la volan un plus de 85 CP si 120 Nm sau, daca vrei, un total de pana la 425 cai putere si 570 Newton-Metri.

Din pacate, performantele rezultate in urma acestui tratament nu au fost momentan anuntate, insa este bine de stiut ca, in versiunea standard, hot-hatch-ul constructorului din Ingolstadt are nevoie de numai 4.6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Iar asta nu e tot. De parca modificarile tehnice operate nu ar fi fost indeajuns, specialistii din cadrul companiei germane SCHWABENFOLIA s-au pus pe inventat si un set de imbunatatiri estetice, modelul Audi RS3 Sportback remarcandu-se acum printr-un aspect exterior unic, scos in evidenta de contrastul dintre auriul mat prezent la nivelul caroseriei si accentele de negru regasite la nivelul plafonului, grilei frontale, dar si spoilerelor fata / spate.

De asemenea, cu acelasi contrast de negru si auriu ne intalnim si la nivelul interiorului, partea din spate a scaunelor fata fiind principalul detaliu ce se poate lauda cu aceasta combinatie inedita de culori.

Audi RS3 Sportback by SCHWABENFOLIA

Audi RS3 Sportback by SCHWABENFOLIA

Audi RS3 Sportback by SCHWABENFOLIA

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Audi RS3 Sportback by SCHWABENFOLIA
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 14 Martie 2013