Audi RS4 Avant cu 625 CP sub capota: Reteta unui tuning de 29.950 de euro

Audi RS4 Avant cu 625 CP sub capota: Reteta unui tuning de 29.950 de euro
  • B&B anunta un plus de putere pentru modelele Audi RS4 si RS5
  • Pachetul de top ofera un total de pana la 625 CP si 600 Nm
  • Preturile pornesc de la 1.950 euro si ajung la 29.950 euro
Distribuie pe Facebook

Germanii de la B&B nu se dezmint si revin in prim plan cu un nou proiect capabil sa socheze lumea tuningului: un Audi RS4 Avant cu 625 de cai putere sub capota si 29.950 de euro investiti in modificari, ce promite o viteza maxima de 325 de kilometri pe ora. Intrebari?

A trecut o buna perioada de timp de cand nu am mai auzit nimic de germanii de la B&B, dar asteptarea pare sa fi meritat pe deplin. Mai ales in cazul in care te numeri printre cei care au dezvoltat o pasiune pentru modelele din gama Audi. Nu de alta, dar la baza celui mai nou proiect al celebrei companii de tuning din Siegen se regaseste fix ultima generatie a super-break-ului RS4.

Disponibil in compania unui motor V8 de 4.2 litri, familistul producatorului de automobile din Ingolstadt dispune de aproximativ 450 de cai putere si 430 de Newton-Metri, cifre si numere arhisuficiente pentru ca primii 100 km/h sa vina dupa doar 4.7 secunde. O simpla optimizare a unitatii de control face minuni insa, cei 470 CP si 450 Nm oferiti in schimbul unei sume de numai 1.950 de euro impingand acul vitezometrului pana la 280 de kilometri pe ora.

Audi RS4 Avant by B&B

Audi RS4 Avant by B&B

Pentru cei care cauta si mai multa performanta, germanii de la B&B promit un total de pana la 503 de cai putere si 475 de Newton-Metri, valori maxime pentru care posesorii ultimei generatie a super-break-ului RS4 vor avea de scos din buzunar o suma deloc neglijabila: circa 11.950 de euro. Din acest moment, situatia se schimba radical, specialistii celebrei companii de tuning din Siegen trecand la supraalimentarea unitatii aspirate.

Odata inzestrat cu un compresor mecanic si alte cateva imbunatatiri, propulsorul V8 de 4.2 litri ascuns sub capota familistului producatorului de automobile din Ingolstadt ajunge sa se laude cu specificatiile unui model super-sport, cei 625 CP si 600 Nm proaspat aparuti in compartimentul motorul reprezentand o prima dovada in acest sens. Nu de alta, dar lista cu atractii principale mai include, de asemenea, si o viteza maxima de 325 de kilometri pe ora.

Asa cum era de asteptat, pretul modificarilor operate de germanii de la B&B se regaseste pe aceeasi lungime de unda cu rezultatul final, posesorii ultimei generatie a super-break-ului RS4 avand de scos din buzunar pentru acest ultim meniu nici mai mult, nici mai putin de 29.950 de euro. Nota de plata poate creste in orice moment cu alte cateva mii de euro daca se bifeaza si restul upgrade-urilor disponibile, precum suspensia de tip coilover, barele stabilizatoare sau jantele pe 20 inch dotate cu anvelope 255/30 disponibile in mod optional.

Audi RS4 Avant by B&B

Audi RS4 Avant by B&B

Audi RS4 Avant by B&B

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi RS4 Avant by B&B
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 25 August 2014