Audi RS6 Avant by ABT Sportsline: Upgrade diabolic

Audi RS6 Avant by ABT Sportsline: Upgrade diabolic
  • ABT Sportsline modifica noul Audi RS6 Avant
  • Valorile maxime urca pana la 666 CP si 830 Nm
  • Viteza maxima este limitata la 300 kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Ultima generatie a modelului Audi RS6 Avant se poate lauda inca din fabrica cu performante demne de un supercar, insa situatia se schimba radical atunci cand germanii de la ABT Sportsline isi baga "coada" sub capota uber-avant-ului din Ingolstadt.

Nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni. Echipat cu un propulsor V8 twin-turbo capabil sa puna la dispozitia tuturor celor patru roti undeva in jurul a 560 cai putere si 700 Newton-Metri, noul Audi RS6 Avant se poate lauda fara nici un fel de problema ca este unul dintre cele mai rapide automobile ale planetei, acceleratia de la 0 - 100 km/h ce se realizeaza in numai 3.9 secunde reprezentand un argument de necombatut cu privire la acest aspect. Situatia se schimba insa radical atunci cand germanii de la ABT Sportsline isi baga "coada" sub capota uber-avant-ului din Ingolstadt.

Drept urmare, cei care au pus deja mana pe un exemplar al ultimului Audi RS6 Avant au acum la dispozitie un upgrade de-a dreptul diabolic, modificarile aplicate de compania de tuning din Kempten propulsorului de patru litri permitandu-i acestuia sa produca nu mai putin de 666 cai putere si 830 Newton-Metri. 666 cai putere si 830 Newton-Metri care, odata livrati tuturor celor patru roti prin intermediul transmisiei automate cu opt rapoarte, propulseaza uber-avant-ul din Ingolstadt de la 0 la 100 km/h in aproximativ 3.6 secunde.

De asemenea, limita de viteza a fost crescuta de la 250 pana la pragul celor 300 kilometri pe ora, in timp ce sunetul propulsorului V8 twin-turbo de patru litri regasit in compartimentul motor al noului Audi RS6 Avant se anunta acum mai impresionant ca oricand, situatie ce se datoreaza in special noului sistem de evacuare montat de specialistii germani din cadrul companiei de tuning ABT Sportsline. In plus, viitorii clienti au la dispozitie si cateva elemente exterioare din carbon, accesorii interioare, plus altele.

Distribuie pe Facebook
mai multe