Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 1.001 cai sub capota si face suta in doar 2.8 secunde

Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 1.001 cai sub capota si face suta in doar 2.8 secunde
  • Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna
  • Are 1.001 cai sub capota si face suta in doar 2.8 secunde
Distribuie pe Facebook

Oferit in schimbul unei sume de aproape 190.000 de euro, spectaculosul model cu o caroserie in cinci portiere se mai poate lauda - printre altele, si cu un sprint de la 0 la 200 de kilometri pe ora in numai 8.2 secunde.

Un exclusivist dealer auto din Bavaria isi intampina clientii, zilele acestea, alaturi de un produs extrem de special, respectiva companie germana fiind, mai precis, gazda unui Audi RS6 modificat radical de specalistii MTM. Asamblat in cursul anului trecut si echipat ulterior cu pachetul Stage 4 al celebrului tuner, urmatorul Avant dispune, mai mult ori mai putin surprinzator, de doua turbine noi si alte cateva imbunatatiri capabile sa urce puterea motorului de 4.0 litri, cu opt cilindri in V, plus sistem mild-hybrid la 48 de volti, de la 600 la 1.001 CP.

Audi RS6 de vanzare

Audi RS6 de vanzare

Audi RS6 de vanzare

Disponibil in schimbul a circa 189.990 de euro, se mentioneaza in anuntul oficial de vanzare, impresionantul exemplar de culoare neagra se mai poate lauda, totodata, si cu un cuplu limitat la pragul celor 1.200 de Newton-Metri - sinonim cu o crestere de 50% comparativ cu versiunea standard, astfel ca timpul caracteristic acceleratiei de la 0 la 100 km/h a coborat de la 3.6 la 2.8 secunde, o scadere mai spectaculoasa fiind inregistrata la nivelul probei 0 - 200 de kilometri pe ora, de 3.8 secunde.

Meniul caracteristic aceluiasi MTM RS6 Avant cu 1.001 CP pe ambele punti, precum un Bugatti Veyron din 2005, continua cu un set de jante din aliaj cu diametrul de 22 de inch si o pereche de faruri dotate cu matrice de LED-uri, plus lumini laser, seria vestilor bune cuprinzand inclusiv o tapiterie din piele partial perforata, cu elemente sub forma de fagure. Printre multiplele detalii puse la dispozitia persoanelor de la interior se mai numara si scaune fata actionate electric, cu functie de ventilatie, o bancheta spate cu incalzire, un sistem audio Bang & Olufsen.

Audi RS6 de vanzare

Audi RS6 de vanzare

Audi RS6 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Audi RS6 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2023