Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 1.133 de cai sub capota si face suta in doar 2.51 secunde

Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 1.133 de cai sub capota si face suta in doar 2.51 secunde
  • Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna
  • Are 1.133 de cai sub capota si face suta in doar 2.51 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urmeaza sa urce de la 100 la 200 de kilometri pe ora in putin peste patru secunde.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria finisata intr-o nuanta inchisa de gri, cu o grafica speciala, de culoare neagra, insa nici jantele supradimensionate din aliaj, cu un design in cinci spite in echipare, nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu spoilere fata si spate agresiv stilizate, insotite de prize supradimensionate, respectiv un difuzor masiv de aer, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv un volan sport, cu o parte inferioara, cu precizarea ca din peisaj nu lipsesc nici scaunele din piele, cu suport lateral marit.

Proiectul specialstilor PowerDivision, urmatorul RS7 C7.5 pluseaza cu un motor V8 complet modificat, unitatea de 4.0 litri primind doua turbine noi si alte upgrade-uri serioase pentru o putere de 1.133 CP. De unde si un sprint de la 0 la 100 km/h intr-un interval de 2.51 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2023