Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 700 de cai sub capota si face suta in doar 2.9 secunde

Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 700 de cai sub capota si face suta in doar 2.9 secunde
  • Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna
  • Are 700 de cai sub capota si face suta in doar 2.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o viteza de top de 320 de kilometri pe ora.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de zece ani si disponibil, aparent, pana in 2018, vechiul A6 C7 si-a intampinat clientii - de-a lungul timpului, in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de compania Audi la dispozitia cumparatorilor a reusit sa isi faca loc, inutil de adaugat, si o varianta comercializata sub indicativul S6 Sedan, respectivul model bucurandu-se de serviciile unui agregat in opt cilindri - cu doua turbine, pe benzina.

Versiunea mentionata si anterior - pe care nemtii au oferit-o alaturi de o unitate V8 TFSI cu capacitatea de 4.0 litri, proiectata special pentru a livra rotilor de pe ambele punti o putere de circa 450 CP, reprezinta, de altfel, si subiectul principal al acestui material, cu mentiunea ca urmatorul exemplar, inmatriculat in Dubai, pluseaza cu o serie de modificari pentru un total de 700 CP, sinonim cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora demn de un Aventador: 2.9 secunde.

Inspirat de RS6 Avant, respectivul sedan de culoare alba - acompaniat de jante din aliaj cu diametrul de 21 de inch, promite, de asemenea, sa atinga o viteza de top, cu pedala de acceleratie la podea, mai mare decat a unui F430, de aproximativ 320 de kilometri pe ora. Drept urmare, din peisaj nu lipsesc - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi sau exagera cu nimic, nici discurile de franare de dimensiuni generoase - insotite de etriere la fel de impozante.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 14 Februarie 2023