Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 870 de cai sub capota si face suta in doar 2.8 secunde

Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 870 de cai sub capota si face suta in doar 2.8 secunde
  • Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna
  • Are 870 de cai sub capota si face suta in doar 2.8 secunde
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un cuplu maxim mai mare de 1.150 de Newton-Metri. Plus o viteza de top demna de un Ferrari ori Lamborghini cu motor in 12 cilindri, de 340 de kilometri pe ora.

Se remarca in special prin perechea de spoilere agresiv stilizate - echipata, pentru o doza extra de sportivitate vizuala, cu un set de prelungiri proeminente care poarta semnatura specialistilor de la Maxton Design, insa nici jantele uriase din aliaj, cu un numar de cinci spite in dotare, nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic.

Proaspat produs de compania Audi, urmatorul RS7 Sportback se mai poate lauda - la nivelul departamentului exterior, si cu o evacuare dubla, si cu un eleron activ, pe cand meniul interior se bucura si de prezenta unor scaune sport. Cu precizarea ca din peisaj nu lipsesc nici volanul cu o parte inferioara plata, instrumentele de bord digitale si configurabile, tapiteria din piele, ornamentele din carbon ori climatizarea cu reglare automata si propriul display color - daca mai trebuia cumva precizat.

Condimentata cu un propulsor V8 cu doua turbine, o capacitate de patru litri si un Stage 2++ de la Power Division, urmatoarea reteta culmineaza cu totalul de 870 de cai si 1.153 de Newton-Metri indesat sub capota. Odata livrat rotilor de pe ambele punti, acesta promite sa rezolve ecuatia 0-100 de km/h in numai 2.8 secunde si sa devina sinonim cu o incursiune pana la 340 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 9 August 2022