Aur, piele de reptila si carbon mov. Oferta unui tuner rus pentru Panamera

  • TopCar ia din nou la modificat limuzina Porsche Panamera
  • Tunerul rus ofera acum accente de aur, carbon mov si piele de crocodil
  • Meniul exterior include un nou kit aerodinamic, plus noi jante
Distribuie pe Facebook

Nemultumit de materialele folosite de Porsche la imbracarea interiorului noului Panamera, un client al limuzinei germane a apelat la serviciile companiei TopCar pentru o mana de ajutor. Rezultatul? Ei bine, desi nu va fi pe gustul tuturor, transformarea este absolut fantastica.

Inainte insa de a vede care au fost doleantele clientului respectiv pentru imbunatatirea aspectului interior, tinem sa precizam ca exemplarul Porsche Panamera Turbo S implicat in aceasta operatie de completa schimbare a designului a primit cateva modificari si la nivel de exterior. Modificari dintre cele mai vizibile si mai radicale, precum spoilere fata si spate agresiv stilizate, prize de aer supradimensionate, capota bombata si ventilata a motorului, extensii proeminente pentru aripile laterale sau jante ADV.1 cu design in cinci spite duble.

Porsche Panamera Turbo S by TopCarPorsche Panamera Turbo S by TopCar

Porsche Panamera Turbo S by TopCar

Odata finalizat aspectul exterior, specialistii companiei rusesti de tuning TopCar s-au mutat cu imbunatatirile la nivel de interior, acolo unde majoritatea componentelor au fost imbracate in piele de culoare mov, atat de crocodil, cat si perforata. De asemenea, nu lipsesc din meniu nici insertiile de alcantara sau ornamentele realizate din fibra de carbon - ambele detalii finisate in aceeasi culoare de mov ca cea a pielii, lista cu schimbarile regasite la nivelul cockpit-ului incheindu-se in cele din urma cu cusaturile contrastante, realizate pe-alocuri sub forma de carouri, respectiv accentele de aur ce dau savoare atat panoului de bord, cat si consolei centrale sau fetelor usilor.

Porsche Panamera Turbo S by TopCar

Porsche Panamera Turbo S by TopCarPorsche Panamera Turbo S by TopCar

Informatiile oficiale cu privire o modificare si a departamentului tehnic lipsesc cu desavarsire la acest moment, drept pentru care reamintim ca modelul Porsche Panamera Turbo S se poate lauda cu prezenta sub capota a unui propulsor V8 twin-turbo de 4.8 litri, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 550 cai putere si 800 Newton-Metri - cifre arhisuficiente atat pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 3.8 secunde, cat si pentru o viteza maxima de peste 305 kilometri pe ora.

Porsche Panamera Turbo S by TopCar

Porsche Panamera Turbo S by TopCarPorsche Panamera Turbo S by TopCar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Porsche Panamera Turbo S by TopCar
mai multe