Auriul si carbonul transforma complet GT-R-ul ASTA arab

Auriul si carbonul transforma complet GT-R-ul ASTA arab
  • Cel mai excentric Nissan GT-R al planetei vin din Bahrain
  • Exemplarul cu pricina se remarca la exterior printr-o combinatie de auriu mat si carbon expus
  • Acelasi carbon expus ne intampina inclusiv la nivel interior
Distribuie pe Facebook

Putine formule de tuning dau gres in cazul Nissan-ului GT-R, insa aceasta nu este una dintre ele.

Una dintre marile vedete ale lumii auto arabe, urmatoarea masina stie cum sa se faca remarcata: adopta o nuanta mata de auriu la nivelul caroseriei, optand totodata pentru numeroase elemente aerodinamice din fibra de carbon.

Elemente pastrate in "culoarea" lor naturala pentru un maximum de senzualitate si care vizeaza atat fata, cat si posteriorul supercarului japonez - dupa cum putem admira in fotografiile surprinse (si) pe circuitul de Formula 1 din Bahrain.

Intr-o alta ordine de idei, lista cu modificari exterioare porneste cu partea frontala caracterizata de multiple prize de aer de diferite dimensiuni, spoilerul integrand in partea inferioara inclusiv un splitter proeminent, greu de trecut cu vederea.

Nissan GT-R cu auriu si carbonNissan GT-R cu auriu si carbon

Nissan GT-R cu auriu si carbon

Privit din lateral, subiectul principal al acestei discutii impresioneaza in special prin jantele ADV.1 cu design sportiv in sase spite, care masoara 10.5 x 21 inch la nivelul puntii fata, respectiv 12.5 x 21 inch la nivelul puntii spate.

Ramanem pe loc pentru cateva momente si trecem in revista si celelalte modificari caracteristice partii posterioare a supercarului japonez, precum difuzorul masiv din dotarea spoilerului sau eleronul urias ce echipeaza acum capota portbagajului.

Sarim peste sticker-ul inscriptionat cu "f**k yeah" si ne mutam intreaga atentie direct catre departamentul interior, acolo unde fibra de carbon este prezenta din plin - materialul cu pricina fiind folosit inclusiv la nivelul banchetei spate.

Din pacate, nu la fel de multe detalii ne intampina si atunci cand vine vorba despre meniul tehnic, intercooler-ul supradimensionat si sistemul de evacuare din titan reprezentand singurele modificari certe.

Nissan GT-R cu auriu si carbon

Nissan GT-R cu auriu si carbon

Nissan GT-R cu auriu si carbon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Nissan GT-R cu auriu si carbon
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 6 Octombrie 2015