Avea de ales intre a da toti banii sau renunta la el. A preferat sa-l construiasca de unul singur

  • Acest Golf R32 a fost candva un banal Golf 1.8T
  • Acum, respectivul Volkswagen se vinde pe internet
  • Actualul proprietar a anunta si nota de plata: 17.000$
Distribuie pe Facebook

Acum, automobilul fabricat in cursul anului 2000 se vinde pe internet, pentru aproximativ 17.000 de dolari.

A visat dintotdeauna la un Golf R32 in cinci portiere, insa vechiul MkIV nu s-a vandut decat intr-o versiune cu doua usi pe piata din America de Nord.

Asadar, singura solutie era importul unui exemplar european, o operatiune aparent mult prea scumpa pentru a merita.

Astfel a luat nastere ideea unei replici, pe care eroul acestei povesti a realizat-o pe baza unui automobil din anul 2000, in varianta cu motor 1.8 turbo.

Acum, sub capota respectivului Volkswagen se ascunde o unitate VR6 de 3.2 litri, cu aproximativ 180.000 de kilometri la bord.

Acelasi Golf R32 MkIV a jucat rolul de donat si cand a venit vorba despre cutia manuala in sase rapoarte si sistemul de tractiune integrala de la Haldex.

Alte detalii includ suspensie coilover de la KW, discuri de franare marca StopTech, plus jante TSW cu diamentrul pe 19 inch.

Am apucat oare sa mentionam si interiorul original de Volkswagen, care vine cu scaune Konig imbracate partial in piele - ce li se alatura cusaturi custom?

A durat sase luni pentru ca acest Golf R32 MkIV sa vada lumina zilei, dar efortul a meritat (cel putin pentru proprietarul actual).

Are insa ineditul proiect de tuning tot ce ii trebuie pentru a se vinde cu suma de 17.000 de dolari sau ai prefera sa cumperi un exemplar stock, din fabrica?

VW Golf R32 custom

VW Golf R32 custom

VW Golf R32 custom

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze VW Golf R32 custom
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 Septembrie 2019