Avion, frate! Uite cum arata interiorul celui mai luxos Mercedes al momentului

Avion, frate! Uite cum arata interiorul celui mai luxos Mercedes al momentului
  • Cel mai nou tuning pentru modelul Mercedes V-Class vine de la Mansory
  • Specialistii germani s-au pus pe modificat atat interiorul, cat si exteriorul
  • Nu a scapat neatinsa, de asemenea, nici motorizarea ascunsa sub capota
Distribuie pe Facebook

Cu acest automobil, germanii s-au intrecut pe ei insisi. Dar, desigur, nu este nevoie sa ne crezi pe cuvant. Te poti convinge si singur arucand o privire asupra imaginilor urmatoare.

Organizata in perioada 9 - 19 martie 2017, editia cu numarul 87 a evenimentului Geneva International Motor Show a gazduit debutul unei... intregi armate de proiecte opulente marca Mansory.

Dupa cum precizam si la sfarsitul saptamanii trecute, printre creatiile expuse de celebrul tuner german s-a numarat si un Mercedes S-Class Cabrio cu 840 CP si modificari vizuale demne de seria NFS.

Ei bine, pe langa acel exemplar, vizitatorii Salonului Auto desfasurat la Geneva in primavara acestui an au mai putut admira indeaproape si un monovolum capabil sa concureze avioanele private.

Nu prin viteza maxima atinsa, desigur, proiectul companiei Mansory pornind de la modelul Mercedes V-Class echipat cu motorizarea 250 d - care ofera in standard undeva in jurul a 190 CP si 440 Nm.

Ce-i drept, valorile anterior mentionate au crescut pana la 243 CP si 550 Nm in urma resoftarii unitatii de control a propulsorului de 2.1litri insa, chiar si asa, acul vitezometrului nu urca mai mult de 210 km/h.

Principala atractie in cazul de fata o reprezinta, fara dar si poate, compartimentul interior destinat pasagerilor, care propune patru scaune individuale, dintre care doua cu reglare electrica si suport pentru picioare.

Alte vesti bune includ tapiterie din piele fina, cusaturi realizate sub forma de carouri, ornamente din lemn masiv, dar si frigider, masute retractabile, internet de mare viteza sau display-uri de dimensiuni generoase.

Intr-o alta ordine de idei, noul Mercedes V-Class de la Mansory vine cu toata suita necesara de dotari pentru a putea fi considerata spatiul ideal de lucru sau, de ce nu, camera perfecta de relaxare.

Spre deliciul celor care nu vor fi indeajuns de norocosi sa ocupe unul dintre locurile spate ale monovolumului german, acesta ofera cateva imbunatatiri - precum accente de aluminiu, si la nivelul partii din fata a cabinei.

Mai multe schimbari au fost operate, de asemenea, si la exterior, specialistii celebrei companii de tuning optand aici pentru o caroserie in doua culori, insertii de fibra de carbon, dar si jante multispita pe 19 inch.

Mercedes V-Class de la Mansory

Mercedes V-Class de la Mansory

Mercedes V-Class de la Mansory

Mercedes V-Class de la Mansory

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 15 Martie 2017