BBR revine cu un pachet de tuning pentru Mazda MX5

BBR revine cu un pachet de tuning pentru Mazda MX5
  • BBR vine cu un plus de putere pentru Mazda MX5
  • Upgrade-ul se aplica modelelor 2005 - 2014
  • Preturile pornesc de la 1.695 lire sterline
Distribuie pe Facebook

Doar trei saptamani au mai ramas pana la prezentarea noii Mazda MX-5, insa nici posesorii actualei generatii nu se pot plange de ceva anume. Mai ales acum, cand britanicii de la BBR au pregatit un total de pana la 201 CP pentru motorizarea de doi litri.

Te numeri printre cei care detin o Mazda MX5 generatia 2005 - 2014 si, in acelasi timp, te afli in cautarea unui plus de performanta? Ei bine, atunci ai nimerit exact unde trebuia. Nu de alta, dar tinem s-ti aducem la cunostinta ca britanicii de la BBR tocmai au anuntat un nou pachet de tuning pentru roadster-ul japonez, ce vizeaza exemplarele dotate cu motorul aspirat de doi litri.

Botezat sugestiv "Super 200", meniul cu pricina include, pe langa deja traditionala resoftare a unitatii de control, si o serie de imbunatatiri aduse sistemelor de admisie a aerului, respectiv evacuare a gazelor, toate aceste modificari ridicand numarul cailor putere pana la 201. Cuplul maxim a crescut si el cu aproximativ 25 Newton-Metri, de la 200 la 225 Nm, si este disponibil acum inca de la 4.000 rotatii per minut.

Din pacate, britanicii de la BBR nu s-au grabit sa anunte si modul in care au evoluat performantele - iar aici ne referim in special la cele mai putin de opt secunde necesare realizarii acceleratiei de la 0 la 100 kilometri pe ora pentru modelul standard, acestia afirmand in schimb ca cei care detin o Mazda MX5 generatia 2005 - 2014 vor avea de scos din buzunar de la 1.695 de lire sterline pentru tratamentul din cazul de fata.

Cum informatiile cu privire la meniul "Super 200" se opresc aici, reamintim ca urmatoarea generatie a popularului roadster japonez va debuta in premiera mondiala chiar la inceputul lunii viitoare, pe data de 3, in timp ce primul contact cu publicul va avea loc aproximativ o luna mai tarziu, cu ocazia Salonului Auto de la Paris din perioada 4 - 19 octombrie.

Mazda MX5 by BBR

Mazda MX5 by BBR

Mazda MX5 by BBR

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 August 2014