BBR se echipeaza cu spoilere, jante si cai putere pentru sosirea noii Mazda MX-5

BBR se echipeaza cu spoilere, jante si cai putere pentru sosirea noii Mazda MX-5
  • BBR pregateste un prim pachet de tuning pentru noua Mazda MX-5
  • Compania britanica promite, pentru inceput, un total de 200 CP
  • In lista cu bunatati regasim si o serie de modificari vizuale
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu este inca disponibila la vanzare, noua Mazda MX-5 a reusit deja sa starneasca interesul marilor companii de tuning ale planetei. De pe lista celor ce planuiesc sa ia la modificat cea de-a patra generatie a legendarului roadster japonez nu lipsesc nici cei de la BBR, specialistii britanici anuntand recent cateva dintre imbunatatirile la care lucreaza.

Dupa aproximativ un deceniu de NC, Mazda MX-5 se pregateste sa intre intr-o noua etapa a carierei sale. Prezentata oficial in toamna anului trecut, cea de-a patra generatie a legendarului roadster japonez accelereaza puternic catre showroom-urile de pe Batranul Continent (si nu numai), dand astfel de lucru marilor companii de tuning ale planetei.

Printre cei care s-au incumetat sa-si prezinte inca de pe acum planurile pentru noua Mazda MX-5 se numara si cei de la BBR, specialistii britanici avand de gand sa imbunatateasca fiecare aspect din dotarea celei de-a patra generatii a legendarului roadster japonez.

De exemplu, in cazul in care ai impresia ca noua Mazda MX-5 duce lipsa agresivitatii vizuale, atunci o pereche de prelungiri proeminente atasate spoilerelor fata si spate va fi acolo, sa te salveze. Alaturi de un eleron subtil pentru portbagaj si un set de jante din aliaj, oferite in compania unei suspensii mai joase cu cateva zeci de milimetri, bineinteles.

Exista, de asemenea, si posibilitatea ca interiorul sa nu fie chiar pe placul tau, drept pentru care specialistii britanici... ei bine, nu avem nici macar cea mai mica idee cu privire la modificarile ce isi vor face aparitia in cadrul acestui departament.

Stim, in schimb, ca lista cu bunatati tehnice propusa de BBR posesorilor celei de-a patra generatii a legendarului roadster japonez va fi una cu adevarat grozava, primele informatii indicand un total de 200 de cai putere pentru versiunea echipata cu motorul de 2.0 litri. Ulterior, aceeasi varianta 2.0 se va alege si cu un sistem de supraalimentare, pentru o doza uriasa de nebunie...

Mai multe detalii cu privire la proiectul Mazda MX-5 pregatit de specialistii britanici vom afla in primavara, dupa cum chiar acestia anunta.

Noua Mazda MX-5 by BBR

Distribuie pe Facebook
mai multe