Bentley-ul Bentayga isi arata coltii cu ajutorul Lumma Design

Bentley-ul Bentayga isi arata coltii cu ajutorul Lumma Design
  • Lumma Design a dezvoltat un pachet de tuning pentru Bentley Bentayga
  • Acesta este denumit CLR B900
  • Va debuta cu ocazia Salonului Auto de la Geneva
Distribuie pe Facebook

Tunerul Lumma Design a prezentat pachetul de tuning CLR B900 creat special pentru cel mai scump SUV din lume, Bentley-ul Bentayga. Acesta se potriveste pe ambele versiuni ale modelului britanic (W12 si V8 diesel) si va debuta oficial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din martie.

Ai crede ca un SUV care are un pret de pornire de aproape 300.000 de euro nu mai are nevoie de nimic, insa in lumea tuning-ului aceasta regula nu se aplica intotdeauna. Bentley-ul Bentayga a ajuns in atelierele celor de la Lumma Design, unde dupa cateva luni de munca a luat nastere pachetul de tuning botezat CLR B900.

Exteriorului modelului britanic imparte fanii SUV-urilor in doua, deoarece nu este chiar cel mai stralucit desen pe care il puteau realiza specialistii de la Bentley. Cu ajutorul tunerului Lumma si mai ales cu cea a wide body-kit-ului, caracaterul agresiv al masinii este pus si mai mult in valoare.

Bentley Bentayga by Lumma Design

In fata avem o noua bara de protectie, o capota din fibra de carbon cu prize de aer, aripi evazate, un set de praguri angulare si un spoiler spate la randul sau redesenat, care incorporeaza cele 4 iesiri ale sistemului de evacuare si difuzorul de aer, confectionate desigur din fibra de carbon. Cele doua aripi spate discrete pot fi comandate si separat.

Jantele negre de 24 de inch sunt imbracate in anvelope cu dimensiunea de 295/30 pe fata si de 355/25 pe spate, care vor face aproape imposibila parasirea suprafetei de rulare. Nu ca am fi vazut vreun Bentayga pe teren accidentat pana acum.

Bentley Bentayga by Lumma Design

Habitaclul SUV-ului Bentley este un exemplu de lux dus la extrem, cu materiale de cea mai buna calitate si diferite detalii care fac cu siguranta diferenta. Insa daca totusi nu esti multumit, Lumma pluseaza cu placute personalizate, diferite componente imbracate in Alcantara, lemn, piele de diferite culori si finisaje, aluminiu si fibra de carbon, daca vrei un aspect ceva mai sportiv.

Distribuie pe Facebook
mai multe