Black Rocco by MR Car Design

Black Rocco by MR Car Design
Sinistru, periculos, intunecat, puternic, german, negru mat si cu stickere rosii. Iar astea sunt doar cateva dintre cuvintele care iti vin in minte atunci cand vezi acest Black Rocco de la MR Car Design.
Distribuie pe Facebook
De ce Black Rocco? Pai sa vedem... Pentru ca pozele sufera de efectul black and white! De fapt, nu. Sa mai incerc o data... Pentru ca vorbim de un Volkswagen Scirocco invelit in folie de culoare negru mat. Acum cred ca am nimerit-o... In plus, stickerele alea rosii vin ca un bonus, pentru a mai lumina aspectul intunecat al hatch-ului german.

Black Rocco by MR Car Design

Intunecat, intunecat, dar al naibii de "luminat" sub capota. Adica un Scirocco 2.0 TSI cu 370 cai si 519 Nm nu vezi prea des. De fapt, cred ca mai des vezi curcubeul decat un astfel de exemplar... Iar ca aceasta minune sa fie posibila, astia de la MR Car Design au venit cu urmatoarele: optimizare de software (ah, ce-mi place cum suna asta), o noua evacuare si, asa cum ii zice tunerul, MR Car Design Stage Turbo kit 3. Tot pe partea tehnica, lista cu bunatati mai include coilovere V3 de la KW, discuri imense Stoptech de vreo 355x32 mm si, bineinteles, limited slip differential.

Black Rocco by MR Car Design

In ceea ce priveste exteriorul, folia mata a fost asortata cu un body kit semnat Rieger si jante pe 20 inci plus pneuri Hankook pe 235/30. 

Black Rocco by MR Car Design

Din pacate, Black Rocco nu se afla la SEMA, asa ca speram sa il admiram la Essen Motor Show

Black Rocco by MR Car Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Black Rocco by MR Car Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Noiembrie 2009