BMW 1M Coupe by Sportec

BMW 1M Coupe by Sportec
Nemultumit de cei 340 cai putere si 450 Nm pusi la dispozitie de propulsorul twin-turbo ascuns sub capota modelului BMW 1M Coupe? Elvetienii de la Sportec au solutia!
Distribuie pe Facebook

Nu, nu ai inteles bine. Nu vorbim chiar de un propulsor V8 supraalimentat asa cum regasim in oferta germanilor de la G-Power, ci numai de o simpla unitate de control optimizata. O unitate de control optimizate care, in prima faza, urca valorile propulsorului twin-turbo de trei litri ascuns sub capota modelului BMW Seria 1 M Coupe de la 340 CP si 450 Nm pana la 385 cai putere si 600 Newton-Metri.

BMW 1M Coupe by Sportec

Inca vorbim de niste cifre care nu-ti satisfac pofta de performanta? Ei bine, pe langa simpla unitate de control optimizata, elvetienii de la Sportec mai ofera si un nou sistem de admisie, respectiv un nou sistem de evacuare, altfel ca lista cu specificatii tehnice gazduieste acum undeva in jurul a 420 CP si 685 Nm.

BMW 1M Coupe by Sportec

Astfel, modelul BMW Seria 1 M Coupe urmeaza a avea nevoie de numai 4.3 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h (4.9 secunde in versiunea standard), in timp ce acceleratia de la 0 la 200 km/h se va realiza in aproximativ 15.5 secunde. Din pacate, "noua" viteza maxima ramane pentru moment un mister, insa mai mult ca sigur ca posesorii coupe-ului bavarez vor avea la "dispozitie" un plus 250 kilometri pe ora.

BMW 1M Coupe by Sportec

De asemenea, cu un plus de performanta ne vom intalni si la nivelul manevrabilitatii, noul BMW Seria 1 M Coupe de la Sportec venind la pachet atat cu o suspensie marca Ohlins, cat si cu un set de jante ultra-usoare SP10, ce masoara un generos 19 inci.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW 1M Coupe by Sportec
mai multe