BMW M3 by a-workx - PLUS pe linie

BMW M3 by a-workx - PLUS pe linie
Atunci cand te gandesti la generatia E92 a legendarului BMW M3, este aproape imposibil sa nu te incerce un setiment de nostalgie. Din pacate, aceasta traire va deveni - nu peste mult timp, omniprezenta, modelul bavarez de performanta fiind pe cale sa se retraga definitiv din lume auto.
Distribuie pe Facebook

Insa pana cand va fi inlocuit de un nou model, actualul BMW M3 se bucura de un succes rasunator. Nu doar printre devoratorii de modele ultra-performante, ci si printre companiile de tuning. Drept urmare, combinam ambele tabere, iar rezultatul ar trebui sa multumeasca pe toata lumea. Intr-o alta ordine de idei, asta inseamna ca legendarul model bavarez a picat din nou pe mainile unui tuner.

BMW M3 by a-workx - PLUS pe linie

Botezata sugestiv 460cs, opera specialistilor de la a-workx ascunde sub capota numeroase imbunatatiri, printre care un nou filtru de aer, admisie din carbon, axe cu came sport, sistem de evacuare realizat din titan (marca Akrapovic, bineinteles!) si unitate de control optimizata. Asadar, in urma tratamentului suferit, V8-ul aspirat de patru litri a urcat pana la 460 cai putere si 460 Nm - valori arhisuficiente pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h fix 4.1 secunde.

BMW M3 by a-workx - PLUS pe linie

Dar asta nu e tot. Mai departe, rapoartele transmisiei au fost modificate, sistemul standard de franare a fost inlocuit cu unul compus din discuri ceramice, lista continuand cu noul diferential mecanic si suspensia ajustabila de tip coilover, marca KW. De asemenea, adaugam in peisaj si un set de jante ATS Superlight pe 19 inci, iar efectul rezultat este sinonim cu plusul pe linie. Asta daca lasam deoparte capitolul 'greutate', unde avem de-a face cu un minus de aproximativ 52 kilograme.

BMW M3 by a-workx - PLUS pe linie

Pe plan estetic, impresionantul BMW M3 460cs se remarca printr-un nou-si-subtil kit aerodinamic, ce include spoiler fata in genul celui prezent pe versiunea GT4, prelungire pentru spoilerul fata si eleron pentru portbagaj. Toate cele trei componente mentionate sunt realizate integral din fibra de carbon si isi aduc aportul la coborarea masei totale cu alte aproximativ opt kilograme.

BMW M3 by a-workx - PLUS pe linie

Pentru cei care vor mai mult de atat, compania germana ofera si un set de accesorii interioare, ce aduce cu sine volan imbracat in alcantara, plus insertii de fibra de carbon / alcantara. Mai mult de atat, viitorii clienti pot renunta la bancheta din spate, aceasta urmand a fi inlocuita cu un roll cage din titan. De asemenea, creatia celor de la a-workx este disponibila si intr-o varianta supraalimentata, de peste 600 cai putere.

BMW M3 by a-workx - PLUS pe linie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW M3 by a-workx
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2011