BMW M3 E46 cu Stage 5 de la Dinan, de vanzare peste Ocean. Cat costa masina bavareza cu tuning de 25.000 de dolari

BMW M3 E46 cu Stage 5 de la Dinan, de vanzare peste Ocean. Cat costa masina bavareza cu tuning de 25.000 de dolari
  • Un BMW M3 cu tuning de 25.000 de dolari e de vanzare in SUA
  • Automobilul bavarez are sub capota numeroase piese de la Dinan
  • Pretul de vanzare se ridica la doar 16.990 de dolari
Distribuie pe Facebook

Instrumentele de bord indica putin sub 195.000 de kilometri parcursi de-a lungul timpului, din 2006 si pana la momentul de fata.

Arata ca oricare alt BMW M3 fabricat la mijlocul anilor 2000, dar este complet diferit prin prisma propulsorului ascuns sub capota. Cu doar cateva mici mentiuni, ce este drept, si acest E46 Coupe gazduind in compartimentul motor un benzinar cu sase cilindri in linie, de 3.2 litri.

Principala diferenta este ca, in cazul de fata, putem discuta si despre admisie, clapeta de acceleratie, evacuare, came si chip tuning Stage 5 de la Dinan. Nu exista niciun fel de informatie cu privire la "noua" valoare din dreptul cailor putere, insa am putea vorbi de performante de M3 E92.

Iar vestile bune nu se opresc aici. Pe langa imbunatatirile din compartimentul motor, acest BMW M3 Coupe din 2006 se mai poate lauda si cu un short shifter pentru cutia manuala in sase rapoarte, cu o suspensie marca Dinan, plus frane Textar si detector de radar de la Valentine.

Mai precis, anuntul vorbeste despre modificari in valoare de peste 25.000 de dolari, astfel ca pretul de vanzare de numai 16.990 de dolari ar putea reprezenta o surpriza pentru unii dintre noi. Ce este drept, si instrumentele de bord indica aproape 195.000 de kilometri parcursi.

Un alt aspect negativ cu privire la acest BMW M3 fabricat la mijlocul anilor 2000 consta intr-un accident anterior. Intr-o alta ordine de idei, respectivul E46 Coupe a fost lovit intr-o parcare la nivelul aripii frontale, dar doar spoilerul si... aripa fata, evident au necesitat reparatii.

Din punct de vedere mecanic, totul functioneaza asa cum ar trebui sau, cel putin, asa afirma actualul proprietar al masinii.

BMW M3 Dinan Stage 5

BMW M3 Dinan Stage 5

BMW M3 Dinan Stage 5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW M3 Dinan Stage 5
mai multe