BMW M3 E90 by IND: One of a kind

BMW M3 E90 by IND: One of a kind
Hey, tu, tu de-acolo! Cand a fost ultima oara cand ai vazut un BMW unicat? Caaand??? Dar ce ai zice daca iti aratam noi unul astazi? Vrei? Ce ai zice de un BMW M3 E90 unicat? Suna bine, nu-i asa? Desigurrr!
Distribuie pe Facebook
Asa ca sa trecem la treaba si sa iti prezentam acest superb exemplar, de care sunt responsabili deja-celebrii (prin proiectele lor, bineinteles) americani de la IND. Si daca in cazul M3-ului E92 s-au oprit la Dakar Yellow, americanii au optat acum pentru ceva mult mai elegant: un Atlantis Metallic capabil sa se "metamorfozeze" de la bleu Estoril la bleu Avus si la nuante de verde sau bleu Teal. E cam complicat de inteles, insa asa ceva ar trebui neaparat admirat. Pe viu...

BMW M3 E90 by IND: One of a kind

Dar sa trecem mai departe, la partea aceea cu un nou body kit, noi jante etc. Spoilerul fata vine de la RD Sport, pe difuzorul spate scrie Challenge, iar jantele sunt Neez Model 15. Dar, cel mai important de atat, toate acestea vin insotite de un plafon din fibra de carbon. Asa ceva nu o sa vezi niciodata pe modelul stock...

BMW M3 E90 by IND: One of a kind


Si cum aceasta partitura nu ar fi fost completa fara modificari tehnice, M3-ul E90 a fost servit si cu asa ceva: admisie din carbon Dinan, soft Active Autowerke, suspensie coillover KW, frane Brembo si, pentru ceva (mai mult) zgomot, evacuare din titan Akrapovic.

BMW M3 E90 by IND: One of a kind


Si la un astfel de rezultat, ne-am pierdut cuvintele de final. Asa ca ne-am gandit sa impartim cu voi replica norocosului proprietar, la vederea BMW-ului: "It’s just perfect. It’s exactly right. I wouldn’t change a thing". Poti sa nu fii de acord cu el?



Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze BMW M3 E90 by IND: One of a kind
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2009