BMW M3 E92, modificat subtil de WSTO

BMW M3 E92, modificat subtil de WSTO
BMW M3 primeste mereu tuning din fabrica. Cand vorbim de M3, ne gandim la motoare puternice, suspensii mai bune, directie si transmisie imbunatatite, fata de orice alt BMW care nu poarta sigla M. Dar iata ca tunerii de la WSTO au gasit ce sa-i mai faca unui M3 model E92...
Distribuie pe Facebook

WSTO a mai modificat in trecut un BMW, este vorba de 135i. Acum, au primit pe mana un M3, la care au lucrat mai mult pe partea estetica si mecanica, dar chiar deloc la motor.

BMW M3 E92, modificat subtil de WSTO

Noua creatie se bazeaza pe sobrietate si pe eficienta. Masina a fost coborata cu ajutorul unui kit de suspensie Eibach Pro-kit, acum avand garda la sol mai mica cu 3 cm. Odata cu garda la sol micsorata, se pot vedea mult mai bine si ies in evidenta, jantele Rays Engineering Volk Racing VR G2, mari de 20 de inci si late de 11. Acestea sunt incaltate cu anvelope Vredestein Ultrac Sessanta.

BMW M3 E92, modificat subtil de WSTO

Pe partea estetica, masina a primit numai cateva elemente din carbon si de culoarea negru mat, care sa contrasteze cu albul caroseriei. Dar la capitolul motor, cei 420 de cp din motorul V8 au ramas neatinsi, WSTO neumbland sub capota. Dar si-au bagat putin coada in ceea ce priveste evacuarea, care a fost schimbata cu una Bastuck, doar pentru un sunet mai sportiv. Atat.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 13 Octombrie 2010