BMW M3 Green Hell - IND aduce iadul pe pamant!

BMW M3 Green Hell - IND aduce iadul pe pamant!
Gata cu joaca! Americanii de la IND Distribution se pregatesc sa aduca iadul pe pamant. Iar cu BMW M3 ca actor principal, acest lucru nici nu este greu de realizat!
Distribuie pe Facebook

Se numeste Green Hell si momentan este in stadiu de proiect. Insa daca ne uitam putin peste lista cu modificari, stim cu siguranta ca asteptarea va merita. Am putea spune ca totul incepe si se termina cu compresorul ESS Stage II, care "ruleaza" la aproximativ 0.45 bari. Cifrele finale sunt departe de a fi exacte, insa nu sunt departe de peste 600 cai putere.

BMW M3 Green Hell - IND aduce iadul pe pamant!

In plus, pentru a pune V8-ul in valoare si mai mult, s-a optat pentru o evacuare speciala: evacuare Eisenmann din inconel. Acum sunetul va fi captat probabil si de catre martieni... Daca vine vorba de trenul de rulare, si aici s-a optat pentru cele mai bune componente: suspensie KW Clubsport, kit de franare Brembo si jante HRE Fall-Line pe 18 inci incaltate cu pneuri Nitto NTO. 



BMW M3 Green Hell - IND aduce iadul pe pamant!

La exterior vor predomina componente Vorsteiner, spoilerul fata, portbagajul (ambele sunt realizate din carbon) si difuzorul spate purtand semnatura tunerului american. In plus, elemente de culoare verde vor da mana cu componente finisate in negru. Totul pentru o armonie desavarsita!

BMW M3 Green Hell by IND - Teaser

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW M3 Green Hell - IND aduce iadul pe pamant!
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Februarie 2010