BMW M4 Convertible by Hamann: In asteptarea verii.

BMW M4 Convertible by Hamann: In asteptarea verii.
  • Hamann ia la modificat noul BMW M4 Convertible
  • Tunerul german ofera un total de pana la 517 CP
  • Meniul include si o serie de bunatati vizuale
Distribuie pe Facebook

517 cai putere sub soarele arzator, gata sa strabata orice vis proaspat asfaltat. Doar imagineaza-ti aceasta pictura, iar apoi vei intelege de ce noul BMW M4 Convertible de la Hamann Motorsport ne trezeste la viata toate emotiile si sentimentele amortite de apropierea iernii.

Primul tuning pentru noul BMW M4 Convertible.

Aproximativ jumatate de an. Atat a trecut de la momentul prezentarii oficiale a noului BMW M4 Convertible si anuntarea primului pachet de tuning destinat decapotabilei bavareze de inalta performanta, insa asteptarea pare sa fi meritat pe deplin.

Mai ales pentru cei aflati in cautarea unei doze extra de cai putere si Newton-Metri, imbunatatirile aduse de catre specialistii Hamann Motorsport permitandu-i propulsorului bi-turbo de trei litri ascuns sub capota sa produca un total de 517 CP si 700 Nm.

BMW M4 Convertible by HamannBMW M4 Convertible by Hamann

BMW M4 Convertible by Hamann

Nu avem la acest moment nici macar o singura informatie despre modul in care au evoluat valorile inscrie pe fisa cu specificatii tehnice, insa nu ar fi de mirare ca noul BMW M4 Convertible sa aiba acum nevoie de numai 4.0 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Viteza maxima de 250 kilometri pe ora caracteristica decapotabilei bavareze de inalta performanta va disparea si ea odata cu inlaturarea limitatorului insa, sinceri sa fim, nu ne-am dori ca acum vitezometrului sa urce prea mult comparativ cu versiunea standard.

Nu de alta, dar altfel am rata imbunatatirile vizuale propuse de specialistii Hamann Motorsport, care nu au binevoit sa-si faca aparitia si in (toate) aceste fotografii. Ele exista totusi undeva, acolo in oferta, si vin sub forma unor prelungiri proeminente atasate atat spoilerelor fata si spate, cat si pragurilor laterale.

De asemenea, noul BMW M4 Convertible mai poate fi accesorizat si cu o capota motor realizata din fibra de carbon, meniul exterior fiind completat intr-un final de jantele cu design unic si dimensiuni dintre cele mai variate.

Cat despre pachetul interior, acesta se limiteaza pentru moment la o simpla pereche de pedale din aluminiu, respectiv proiectoare laser pentru usi cu logo-ul celebrei companii germane de tuning.

BMW M4 Convertible by Hamann

BMW M4 Convertible by Hamann

BMW M4 Convertible by Hamann

BMW M4 Convertible by Hamann

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze BMW M4 Convertible by Hamann
mai multe