BMW M550d by MM Performance: Tuning sinistru pentru super-bavarezul diesel

BMW M550d by MM Performance: Tuning sinistru pentru super-bavarezul diesel
  • MM-Performance modifica noul BMW M550d xDrive
  • Tunerul ofera un nou kit aerodinamic din carbon
  • Clientii au la dispozitie si noi jante Vorsteiner
Distribuie pe Facebook

Pana la 381 cai putere si 740 Newton-Metri, acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.7 secunde si viteza maxima limitata electronic la 250 de kilometri pe ora. Cu astfel de cifre si valori inscrise in fisa cu specificatii tehnice, noul M550d xDrive de la BMW este unul dintre cele mai impresionante automobile ale planetei. Exista insa si un detaliu unic ce diferenteaza modelul bavarez de celelalte autoturisme de inalta performanta: motorul diesel ascuns sub capota.

Avand o configuratie cu sase cilindri in linie si nu mai putin de trei turbocompresoare in dotare, propulsorul de trei litri regasit in cadrul compartimentului motor al noului BMW M550d xDrive ofera un potential urias de tuning, o simpla resoftare o unitatii de control operata de specialistii Hartge urcand valorile maxime pana la pragul celor 438 cai putere si 840 Newton-Metri. Din pacate, in cazul de fata nu putem vorbi si de o astfel de interventie, polonezii de la MM-Performance preferand sa modifice doar partea vizuala a automobilului diesel de inalta performanta din Munchen.

BMW M550d by MM-PerformanceBMW M550d by MM-Performance

BMW M550d by MM-Performance

Astfel, noul BMW M550d xDrive de la MM-Performance se multumeste in continuare cu cei 381 cai putere si 740 Newton-Metri oferiti de constructorul bavarez insa, spre deosebire de versiunea standard, iese in evidenta printr-un plus considerabil de agresivitate ce se datoreaza in special prelungirii, respectiv difuzorului de aer - ambele realizate din fibra de carbon, atasate spoilerului fata, respectiv spoilerului spate. Lista cu elemente exterioare realizate din fibra de carbon continua cu grila frontala, plus oglinzile laterale si se incheie cu noul eleron atasat portbagajului.

BMW M550d by MM-PerformanceBMW M550d by MM-Performance

BMW M550d by MM-Performance

De asemenea, cu aceeasi fibra de carbon ne mai intalnim si la nivelul interiorului - acolo unde mai gasim si un volan sport, cu design in trei spite si imbracat in alcantara, insa pana a arunca o privire asupra cockpitului noului BMW M550d xDrive de la MM-Performance mai avem de admirat si jantele Vorsteiner VS-340 de dimensiuni generoase, incaltate cu anvelope de inalta performanta si oferite in compania unei suspensii H&R ce coboara garda la sol cu undeva in jurul a 35 de milimetri.

BMW M550d by MM-Performance

BMW M550d by MM-PerformanceBMW M550d by MM-Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze BMW M550d by MM-Performance
mai multe