BMW M6 by G-Power : Tuning in versiunea 2.0

BMW M6 by G-Power : Tuning in versiunea 2.0
  • G-Power modifica din nou modelul BMW M6
  • Valorile maxime urca acum pana la 710 CP si 890 Nm
  • Viteza maxima depaseste pragul celor 305 km/h
Distribuie pe Facebook

Germanii de la G-Power nu se afla chiar la prima experienta de tuning in compania bavarezului BMW M6, insa cei care viseaza la ceva mai mult de 640 CP si 777 Nm au acum la dispozitie un al doilea pachet de performanta.

Lansata in cadrul Salonului Auto de la Geneva de anul trecut, cea mai noua generatie a modelului BMW M6 promite un total de pana la 560 cai putere si 680 Newton-Metri, oferind astfel cu circa 53 CP si 160 Nm mai mult decat predecesorul sau. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza acum in numai 4.2 secunde - de la 4.6 secunde, in timp ce viteza maxima... ei bine, viteza maxima a ramas in continuare limitata la pragul celor 250 km/h insa, in cazul in care se opteaza pentru dotarea M Driver's Package, atunci aceasta urca pana la 305 kilometri pe ora!

Iar asta-i doar inceputul. Pe langa faptul ca ofera atat un plus de performanta, cat si o doza crescuta de eficienta, propulsorul V8 twin-turbo ascuns sub capota noului BMW M6 mai promite si numeroase posibilitati atunci cand vine vorba de tuning. De exemplu, o simpla optimizare a unitatii de control, un nou sistem de evacuare si alte mici modificari pe ici-colo aduce un total de pana la 640 cai putere si 777 Newton-Metri! Suna bine, nu-i asa? Cu riscul de a ne repeta, precizam inca o data ca acesta-i doar inceputul!

BMW M6 by G-Power

Pentru acei proprietari de BMW M6 care nu-s multumiti (numai) cu cei 640 CP si 777 Nm propusi de germanii de la G-Power cu ceva timp in urma, mentionam ca situatia s-a schimbat intre timp. Mai exact, celebra companie de tuning s-a apucat de operat numeroase noi imbunatatiri sub capota ultimei generatii a super-coupe-ului bavarez, rezultatul final fiind mai mult decat impresionant: propulsorul V8 twin-turbo prezent la datorie livreaza acum celui aflat la volan nu mai putin de 710 cai putere si 890 Newton-Metri, acceleratia de la 0 la 200 km/h realizandu-se acum in doar 10.8 secunde.

De asemenea, cum viteza maxima depaseste acum pragul celor 300 kilometri pe ora, lista cu bunatati propusa de G-Power posesorilor noului BMW M6 mai include si o suspensie ajustabila de tip coilover, dar si un sistem de franare upgradat care, la cerere, poate fi echipat cu discuri ceramice. Am precizat oare ceva si de noul sistem de evacuare realizat din titan, ce contribuie la reducerea greutatii automobilului bavarez cu aproximativ 12 kilograme, sau de jantele forjate pe 21 inci, ce vin la pachet cu anvelope Michelin in dimensiunile 265/30 ZR 21, respectiv 305/25 ZR 21 (fata / spate)? Absolut!

Asadar, acestea fiind spuse, sa aruncam o privire si asupra sumelor necesare pentru aceste modificari: 17.895 euro pentru cresterea de putere, plus sistemul de evacuare din titan, 14.460 euro pentru sistemul de franare, in versiunea cu discuri ceramice, 8.325 euro pentru jante, plus anvelope si, nu in ultimul rand, 2.179 euro pentru suspensia ajustabila, de tip coilover.

BMW M6 by G-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW M6 by G-Power
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 August 2013