BMW n-a lansat masina asta si totusi ea exista. Fa cunostinta cu unicul M3 CS Touring din lume

BMW n-a lansat masina asta si totusi ea exista. Fa cunostinta cu unicul M3 CS Touring din lume
  • Productia modelului M3 CS a fost limitata la 1200 de exemplare
  • Motorul, transmisia, franele, suspensia au fost luate de la un M3 CS avariat
  • Au fost folosita numai piese OEM
Distribuie pe Facebook

Acest BMW M3 CS Touring, unic in lume, este opera unui tuner din Olanda. Majoritatea pieselor originale, inclusiv motorul, suspensia sau franele au fost luate de la un M3 CS avariat.

M3-ul este fara indoiala cel mai popular model al gamei M de la BMW. De-a lungul anilor acesta a fost produs in mai multe versiuni de caroserie insa bavarezii nu au oferit niciodata un M3 break. Exista totusi un concept M3 Touring (E46) in colectia brand-ului din Munchen.

BMW M3 CS Touring F81

Revenind insa la oile noastre, chiar daca nu a parasit linia de asamblare a vreunei uzine BMW, masina pe care o poti admira in aceste imagini poate fi privita ca fiind un M3 Touring. Si nu orice M3 Touring, ci un M3 CS Touring. Unicul de pe fata Pamantului.

Da, ai citit bine. Cineva a combinat un Seria 3 Touring si un M3 CS, acesta din urma fiind un model cu productie limitata la doar 1.200 de exemplare, pentru a obtine break-ul de mai jos.

BMW M3 CS Touring F81

Acel cineva este Sander Koelemij, proprietarul unei companii de tuning din Olanda. Inainte de a te intreba ce a fost in capul lui sa "dezmembreze" un M3 CS, afla ca masina cu pricina fusesese deja implicat intr-un accident de circulatie. Asa ca nu l-a distrus, ci doar l-a....reciclat.

BMW M3 CS Touring F81

Motorul de 3.0 litri turbo, care dezvolta 460 CP, transmisia, suspensia, franele, modulele, instalatia electrica, interiorul, toate au fost luate de la M3-ul CS si montate pe un Seria 3 Touring.

Mai departe, aripile au fost deasemenea luate de la masina "donatoare", bara spate la fel. De fapt, Koelemij sustine ca transformarea a fost facuta numai cu piese OEM.

BMW M3 CS Touring F81

Dupa ce le-a pus pe toate cap la cap, olandezul a finisat caroseria in nuanta Fashion Grey si a incaltat masina cu jante forjate Z-Performance in culoarea Brushed Bronze.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 6 Ianuarie 2020