BMW n-a putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur. Acum conduce o masina unica pe planeta Pamant

BMW n-a putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur. Acum conduce o masina unica pe planeta Pamant
  • BMW n-a putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur
  • Acum conduce o masina unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Scos de curand, chiar pe parcursul zilelor trecute, la vanzare, in Mainz, impresionantul exemplar se bucura de serviciile unui motor de 5.0 litri, insotit de un compresor mecanic pentru o putere maxima de 650 de cai.

Lansat pe piata acum mai bine de 18 ani si disponibil - spre comercializare, pana in 2013, primul Seria 1 din istoria bavarezilor de la BMW si-a intampinat cumparatorii, de-a lungul timpului, intr-un numar impresionant de versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de celebrul producator german la dispozitia clientilor nu s-a regasit insa, ce este drept, si o varianta in zece cilindri, dar acest lucru nu inseamna neaparat ca un astfel de automobil nu exista in lumea reala - dimpotriva, am putea spune.

BMW 1M cu motor V10

BMW 1M cu motor V10

BMW 1M cu motor V10

Proiectul companiei TJ Fahrzeugdesign, urmatorul autoturism ascunde sub capota, mai mult sau mai putin surprinzator, un propulsor V10 de provenienta M5 E60 - cu precizarea ca faimosul agregat cu capacitatea de 4.999 de centimetri cubi lucreaza, in cazul de fata, alaturi de un compresor mecanic pentru a livra puntii spate, printr-o transmisie SMG cu sapte rapoarte, undeva in jurul a 650 CP, de unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in aproape 4.0 secunde.

Oferit in schimbul unei sume de circa 69.999 de euro, acelasi Seria 1 cu o viteza de top de 335 km/h pluseaza cu un sistem de injectie cu apa / metanol, o suspensie de la KW - de tip coilover, si un diferential cu alunecare limitata, fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinzand inclusiv discuri de franare perforate, cu diametrul de pana la 400 de milimetri. In ceea ce priveste reteta caracteristica departamentului vizual, spoilerele agresiv stilizate si jantele pe 20" - din gama M666, reprezinta principalele atractii.

BMW 1M cu motor V10

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze BMW 1M cu motor V10
mai multe