BMW n-a putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur. Acum conduce o masina unica pe planeta Pamant

BMW n-a putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur. Acum conduce o masina unica pe planeta Pamant
  • BMW n-a putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur
  • Acum conduce o masina unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Dotat cu un motor V10 de 5.0 litri si undeva in jurul a 557 CP, respectivul sedan promite sa accelereze de la 0 la 100 km/h mai repede decat multe sportive pur sange.

Se remarca in special prin caroseria finisata intr-o nuanta clasica de negru si oferita alaturi de nenumarate ingrediente unice - precum prelungirea frontala inspirata de versiunea de curse M3 GT4 ori difuzorul posterior sculptat din fibra de carbon. Insa nici pragurile laterale proeminente, jantele cu diametrul de 18 inch - confectionate din aliaj usor, sau evacuarea cvadrupla nu ar trebui sa treaca neobservate complet; dimpotriva.

BMW M3 cu motor V10 de BMW M5

La interior - departe de privirile insistente ale curiosilor, urmatorul M3 isi intampina oaspetii si in compania unui volan sport, imbracat in Alcantara, meniul caracteristic exemplarului produs in 2009, acum 15 ani, culminand cu motorizarea instalata sub capota, acolo unde isi face veacul o varianta modificata, de 557 CP, a V10-lui de 5.0 litri de pe incredibilul BMW M5.

Pin urmare, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi - cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea in mai putin de 4.5 secunde, pe cand viteza de top depaseste 300 de kilometri pe ora. Reteta specifica berlinei cu o nota de plata de 89.000 de euro continua - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu un diferential LSD, discuri de franare perforate ori suspensia marca KW.

BMW M3 cu motor V10 de BMW M5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW M3 cu motor V10 de BMW M5
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Februarie 2024