BMW n-a vrut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur

  • BMW n-a vrut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur
  • Masina cu cinci portiere si 444 CP sub capota poate fi insa acum a ta
Distribuie pe Facebook

Masina cu cinci portiere si 444 CP sub capota poate fi insa acum a ta.

Lansat pe piata in 2014, vechiul BMW M3 a dus mai departe traditia prin care nu ofera si o varianta de caroserie break - sau, in termeni oficiali, Touring.

Un client al generatiei F8x s-a ambitionat insa atat de tare incat, dupa o negociere cu compania M Conversions din Nottingham, a obtinut masina mult ravnita.

Construit pe baza unui 320 diesel din 2018, acest exemplar impresioneaza in special prin motorul de trei litri si 444 CP preluat de pe M3 Competition.

De la respectiva versiune de BMW provin inclusiv sistemul de franare, diferentialul cu alunecare limitata si chiar suspensia, conform anuntului de vanzare.

Meniul tehnic se incheie, in cele din urma, cu transmisia automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, a carei origine nu a fost facuta cunoscuta.

Stim, in schimb, ca acelasi BMW 320d Touring din 2018 mai dispune si de interiorul din piele Nappa intalnit, de obicei, pe varianta de performanta M3 F80.

In plus, nenumarate asemanari intalnim si la nivelul exteriorului, acolo unde caroseria break a fost condimentata cu diverse elemente agresiv stilizate.

Pentru pretentiosi, exemplarul din cazul de fata a pregatit si faruri cu tehnologie LED, climatizare cu reglare automata, hayon cu actionare electrica s.a.m.d.

Acum, daca vine vorba despre pretul variantei BMW M3 Touring by M Conversions, ei bine... nota de plata se ridica la fabuloasa suma de 79.995 de lire sterline.

BMW M3 Touring de vanzare

BMW M3 Touring de vanzare

BMW M3 Touring de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze BMW M3 Touring de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Iulie 2020