BMW nu a construit niciodata o masina ca asta, insa ea exista. Si poate fi chiar a ta

  • Un american si-a scos la vanzare vechiul BMW 325xi Touring
  • Este vorba, de fapt, despre un 325i cu motor de M3 E46
  • Licitatia se va incheia abia peste cinci zile
Distribuie pe Facebook

Singura problema? Vei avea ceva de luptat pentru a deveni fericitul proprietar, ca sa stii.

Fabricat in urma cu aproximativ un deceniu si jumatate, acest BMW Seria 3 Touring a parasit linia de productie intr-o configuratie specifica versiunii 325i. Ulterior, automobilul cu o caroserie in cinci portiere a renuntat la motorul original...

... in favoarea legendarei unitati S54 de 3.2 litri, preluata in cazul de fata de la un M3 fabricat in anul 2003. Iar surprizele nu se opresc aici, in cazul in care aveai impresia ca asa se intampla.

BMW 325i Touring cu motor de M3

BMW 325i Touring cu motor de M3

BMW 325i Touring cu motor de M3

Lista cu modificari continua cu o transmisie manuala in sase rapoarte, serpisori de CSL, plus evacuare Stromung si coilovere ajustabile marca Fortune Auto. Cei mai atenti la detalii vor observa inclusiv jantele pe 19 inch, si ele de M3 E46.

Din motive necunoscute, unul dintre proprietarii acestui BMW Seria 3 Touring a inlocuit si logo-ul specific versiunii 325i cu unul de 325xi. Livrarea valorilor maxime se face insa catre puntea spate.

Potrivit anuntului de vanzare publicat pe celebrul site Bring a Trailer, automobilul cu o caroserie in cinci portiere se mai poate lauda si cu un volan din Alcantara. Plus geamuri cu tenta fumurie sau un kit short shift de la AKG Motorsport.

In ceea ce priveste dotarea disponibile, ei bine... putem vorbi chiar si despre tapiterie din piele maronie ori trapa cu actionare electrica. De actionare electrica se bucura si perechea de scaune fata.

La final, proprietarul acestui BMW Seria 3 Touring cu motor de M3 E46 mai precizeaza si ca instrumentele de bord indica vreo 300.000 de kilometri parcursi in total. Aparent, in timpul respectiv a fost inregistrat si un accident minor.

Cat despre nota de plata a automobilului cu o caroserie in cinci portiere, situatia sta extrem de simplu. Batalia se incheie peste cinci zile, iar cea mai mare suma oferita pana acum e de 10.500 de dolari.

BMW 325i Touring cu motor de M3

BMW 325i Touring cu motor de M3

BMW 325i Touring cu motor de M3

BMW 325i Touring cu motor de M3

BMW 325i Touring cu motor de M3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (153) Poze BMW 325i Touring cu motor de M3
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 31 Octombrie 2019