BMW nu a produs niciodata o asemenea masina si totusi... ea exista!

BMW nu a produs niciodata o asemenea masina si totusi... ea exista!
  • Cel mai nebun BMW Seria 3 Touring vine de la Manhart Racing
  • Exemplarul in cauza arata la exterior ca un M3 din generatia E9x
  • Sub capota se ascunde insa o motorizare V10 de cinci litri
Distribuie pe Facebook

De vina pentru aceasta situatie este celebra companie de tuning Manhart Racing, care a transformat un banal BMW Seria 3 Touring intr-un automobil de inalta performanta.

Spre deosebire de conationalii si, totodata, rivalii lor de-o viata de la Audi, bavarezii de la BMW nu au oferit niciodata o versiune de inalta performanta a modelului de clasa medie Seria 3 Touring.

Au facut-o insa recent specialistii celebrei companii de tuning Manhart Racing, care au luat un E91 si... i-au dat noi spoilere fata / spate, praguri laterale proeminente, dar si o capota bombata a motorului sau un sistem de evacuare cu patru tobe de esapament.

Chiar si asa, punctul culminant abia acum soseste: atunci cand a venit vorba de instalarea unitatii V8 caracteristice variantei M3 E9x, strategia din spatele modificarii acestui BMW Seria 3 Touring a fost schimbata in ultimul moment.

Drept urmare, in cazul de fata nu se mai poate vorbi de niciun propulsor in opt pistoane, specialistii celebrei companii de tuning Manhart Racing sarind direct la motorizarea V10 de cinci litri a modelului M5 E60.

Iar pentru ca pachetul sa fie complet, respectivul motor a mai si fost modificat, astfel ca fericitul posesor al acestui BMW Seria 3 E91 are mai nou la dispozitie undeva in jurul a 550 de cai putere - aproape cat posesorul unui Ferrari 458 Italia.

Distribuie pe Facebook
mai multe