BMW Seria 4 Convertible by Hartge: Combinatie de stil si performanta

BMW Seria 4 Convertible by Hartge: Combinatie de stil si performanta
  • Hartge modifica noul BMW Seria 4 Convertible
  • Tunerul ofera numeroase cresteri de putere
  • Clientii pot opta si pentru un nou set de jante
Distribuie pe Facebook

Remarcabil la nivel de exterior, absolut senzational din punctul de vedere al aspectului interior si, mult mai important de-atat, livrat in compania unui acoperis retractabil, capabil sa se faca nevazut aproape instant. Pe scurt, noul BMW Seria 4 Convertible se anunta accesoriul perrfect pentru sezonul primavara - vara 2014. Mai ales daca optezi si pentru un tuning.

Greu de trecut cu vederea atunci cand este servit alaturi de pachetul stilistic M Sport, exact asa cum se intampla in cazul de fata, inlocuitorul modelului BMW Seria 3 Convertible a reusit sa scape (aproape) complet neatins la nivel de exterior, specialistii celebrei companii germane de tuning reimprospatand acest departamentul doar cu o noua pereche de jante, viitorii clienti avand de ales intre cateva design-uri, respectiv dimensiuni diferite.

In ceea ce priveste aspectul interior, imbunatatirile (care ar fi trebuit) operate aici lipsesc cu o totala desavarsire, oficialii Hartge recompensandu-se in fata potentialilor cumparatori cu mai multe cresteri de putere obtinute in urma unei optimizari a unitatii de control. Asadar, intr-o alta ordine de idei, posesorii de BMW 435i Convertible vor ajunge sa se bucure de un total de pana la 362 cai putere si 480 Newton-Metri, valori maxime ce ar trebui sa contribuie radical la realizarea acceleratiei de la 0 la 100 km/h in mai putin de cinci secunde.

BMW Seria 4 Convertible by Hartge

De asemenea, specialistii celebrei companii germane de tuning nu i-au uitat nici pe cei care au pus mana pe un exemplar al noului BMW 428i Convertible, motorul turbo de doi litri regasit sub capota decapotabilei bavareze livrand rotilor spate (sau, de ce nu, tuturor celor patru roti) in urma interventiei Hartge un plus de aproximativ 41 CP sau, daca vrei, un total de pana la 286 cai putere si 410 Newton-Metri.

Drept urmare, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur lucru de precizat: spre deosebire de versiunea standard, noul BMW 420d Convertible by Hartge vine la pachet impreuna cu o serie de valori maxime precum 218 cai putere si 450 Newton-Metri, meniul pregatit de specialistii celebrei companii germane de tuning pentru inlocuitorul modelului BMW Seria 3 Convertible incheindu-se, in cele din urma, cu arcurile sport capabile sa coboare garda la sol chiar si cu pana la 25 de milimetri in functie de varianta de motorizare.

BMW Seria 4 Convertible by Hartge

Distribuie pe Facebook
mai multe