BMW Seria 4 Coupe by Rieger: Exemplu de atitudine

BMW Seria 4 Coupe by Rieger: Exemplu de atitudine
  • Germanii de la Rieger se lauda cu un pachet de tuning pentru noul BMW Seria 4
  • Lista cu bunatati include numeroase detalii exterioare cu aspect de carbon
  • Meniul este completat de jantele multispita, de dimensiuni generoase
Distribuie pe Facebook

Atitudine. Acesta pare a fi termenul cel mai potrivit pentru a descrie ultima creatie a germanilor de la Rieger, ce are la baza un exemplar al noului BMW Seria 4 Coupe. Nu suntem inca siguri carui detaliu i se datoreaza situatia din cazul de fata, insa putem spune cu mana pe inima ca pachetul M Sport si modificarile operate de specialistii celebrei companii de tuning par sa se potriveasca de minune.

Cum elementele integrante ale pachetului M Sport, disponibil in mod optional, nu mai reprezinta deja nici un mister pentru nimeni, iata si care sunt imbunatatirile Rieger dedicate noului BMW Seria 4 Coupe. Avem, in primul si in primul rand, o prelungire subtila destinata spoilerului fata, ambele lucrand intr-o totala armonie pentru a-i conferi automobilului bavarez un plus vizibil de agresivitate.

BMW Seria 4 Coupe by Rieger

BMW Seria 4 Coupe by RiegerBMW Seria 4 Coupe by Rieger

Tot la nivelul partii frontale intalnim, de asemenea, si o serie de insertii de negru destinate celor doua cuburi ce dau nastere grilei radiatorului, modificarile operate de specialistii celebrei companii de tuning mutandu-se apoi la nivelul profilului lateral, unde pragurile cu aspect proeminent - ce fac legatura intre jante cu design multispita si de dimensiuni generoase, reprezinta de departe atractia principala.

In ceea ce priveste partea sa posterioara, cel mai nou proiect de tuning al germanilor de la Rieger preia numeroase inspiratii de la recent lansatul BMW M4 Coupe, ceea ce inseamna ca meniul regasit aici include un difuzor de aer masiv, oferit in compania unui sistem de evacuare accesorizat cu patru tobe de esapament, dar si a unui eleron pentru portbagaj.

Informatiile oficiale cu privire la o posibila imbunatatire a aspectului interior sau a motorizarilor regasite sub capota noului BMW Seria 4 Coupe lipsesc cu desavarsire pentru moment insa, chiar si de acestea ar fi complet inexistente, concluzia finala pare fi aceeasi: multumita tratamentului suferit, automobilul bavarez in doua usi se bucura acum de o prezenta mai impunatoare ca oricand.

BMW Seria 4 Coupe by Rieger

BMW Seria 4 Coupe by RiegerBMW Seria 4 Coupe by Rieger

Ramane totusi o intrebare in urma acestui pachet de tuning: sa fie pe rosu, plus gri sau intr-o combinatie de alb si auriu?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze BMW Seria 4 Coupe by Rieger
mai multe