BMW Seria 6 Cabrio E64 by Lumma Design

BMW Seria 6 Cabrio E64 by Lumma Design
Germanii de la Lumma Design ne demonstreaza ca vechiul BMW Seria 6 Cabrio inca mai face furori printre pasionatii de senzatii extreme, livrate in aer liber.
Distribuie pe Facebook
Lumma Design nu este chiar genul de companie care sa apara zilnic pe prima pagina a ziarelorsite-urilor de specialitate, insa tunerul german stie cum sa faca valuri atunci cand vine vorba de lansarea unei noi creatii. Iar acest lucru pare a fi valabil si in cazul ultimului model semnat de inginerii din Winterlingen.

BMW Seria 6 Cabrio E64 by Lumma Design

Pornind de la vechea generatie a bavarezului BMW Seria 6 Cabrio (amatorii de senzatii sunt serviti acum cu un nou model), compania germana a adaugat un wide-body kit nu-tocmai-decent, compus din elemente savuroase precum spoiler fata cu prize de aer de dimensiuni generoase, spoiler spate cu difuzor urias de aer si noi praguri laterale, completate de agresivele extensii pentru aripi. Lista cu ingrediente magice include si prezenta unor accesorii realizate din fibra de carbon - grila fronta, oglinzi laterale si eleron pentru portbagaj, meniul fiind completat de evacuarea cu patru tobe de esapament si jantele cromate pe 21 inci, acompaniate de o suspensie ce coboara garda la sol cu cateva zeci de milimetri.

BMW Seria 6 Cabrio E64 by Lumma Design

De asemenea, nici interiorul nu a scapat neatins, viitorii pasageri urmand a semnala aparitia a numeroase accente de fibra de carbon, combinate cu volan sport, pedale din aluminiu, ceasuri de bord finisate in alb si praguri inscriptionate cu logo-ul germanilor de la Lumma Design.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze BMW Seria 6 Cabrio by Lumma Design
mai multe