BMW-ul ASTA are la fel de multa putere precum un Enzo Ferrari!

BMW-ul ASTA are la fel de multa putere precum un Enzo Ferrari!
  • Cel mai nou proiect de tuning are la baza un BMW X6 M
  • SAC-ul bavarez ofera acum un total de 650 CP si 830 Nm
  • Viteza maxima depaseste 300 de kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Un SUV care sa tina pasul cu masinile sport de la Porsche, Ferrari sau Lamborghini parea doar un vis frumos in urma cu cateva decenii, insa situatia s-a schimbat odata cu lansarea Mercedes-ului ML55 AMG din 1999.

In prezent, nu exista companie auto in a carei oferta sa nu se inscrie si (cel putin cate) un astfel de automobil, una dintre cele mai noi propuneri ale acestui segment constand intr-un BMW X6 M cu 575 cai putere sub capota.

Acelasi BMW X6 M de generatie a doua se afla si la baza ultimului proiect de tuning marca G-Power, SUV-ul Coupe din Munchen ajungand sa numere un total de 650 CP si 830 Nm in urma unei resoftari a unitatii de control.

BMW X6 M by G-Power

Drept urmare, mastodontul bavarez ce ofera peste 2.3 tone de performanta se afla la doar 10 CP in spatele legendarului Enzo Ferrari - atunci cand vine vorba despre puterea maxima, insa se revanseaza din plin la capitolul cuplu maxim.

Ajutat fiind si de o transmisie rapida cu opt rapoarte, respectiv un sistem inteligent de tractiune integrala, BMW-ul X6 M are acum nevoie de mai putin de 4.2 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, pe cand viteza maxima depaseste 300 km/h.

Tot la capitolul imbunatatiri notabile putem trece, de asemenea, si jantele forjate din gama HURRICANE RR, care atrag atentia celor din jur atat prin finisarea in doua culori, cat si prin dimensiunea lor, de 11.0 x 23 inch.

Pachetul aerodinamic propus de SUV-ul Coupe din Munchen a scapat pentru moment complet neatins, insa nu ar fi de mirare ca viitorul sa soseasca alaturi inclusiv de o serie de modificari operate la nivelul spoilerelor fata / spate, dar si pragurilor laterale.

Apoi, dupa cum ii stim pe cei de la G-Power, obsedati sa schimbe in bine tot ce se poate schimba, ceva ne spune ca posesorii BMW-ului X6 M vor avea curand la dispozitie si un program de personalizare a interiorului.

BMW X6 M by G-Power

BMW X6 M by G-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW X6 M by G-Power
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 August 2015