BMW-ul care a impartit internetul in doua. Motorul original a fost inlocuit cu unul mult mai mic

BMW-ul care a impartit internetul in doua. Motorul original a fost inlocuit cu unul mult mai mic
  • BMW-ul care a impartit internetul in doua
  • Motorul original a fost inlocuit cu unul mult mai mic
Distribuie pe Facebook

Un BMW Seria 8 cu motor in numai sase cilindri? Exista! Si nici macar nu a fost fabricat dupa anul 2018.

Lansat pe piata in urma cu exact doua decade, primul BMW Seria 8 din istorie a fost disponibil la vanzare alaturi de numai doua motoare. Si niciunul dintre acestea nu a venit la pachet alaturi de o configuratie cu sase cilindri in linie...

Dar, asa cum am observat de-a lungul timpului, imposibilul nu exista. Mai ales daca vine vorba despre industria tuningului.

Este si cazul acestui BMW Seria 8 din Japonia, care a impartit internetul in doua datorita / din cauza motorului ascuns sub capota. Un benzinar cu sase cilindri in linie si 335 de cai putere, despre care se spune ca provine de la un M5 E34.

In mod normal, modelul in cauza trebuia sa vina cu un V8 sub capota. Cel putin, compania producatoare oferind si un V12.

BMW Seria 8 cu motor M5

BMW Seria 8 cu motor M5

BMW Seria 8 cu motor M5

Ce este drept, situatia se schimba radical daca noul BMW Seria 8 revine in lumina reflectoarelor. Anuntat in vara anului 2018, acesta dispune inca din fabrica de un motor cu sase cilindri in linie - nu doar pe benzina, ci chiar si pe motorina.

V8-ul, cu puteri maxime de pana la 625 CP, joaca acum rolul varfului de gama. Drept urmare, V12-le a disparut din peisaj...

Un alt element de noutate absoluta il reprezinta numarul de caroserii disponibile. Spre deosebire de modelul original, cea de-a doua generatie a legendarului BMW Seria 8 vine in versiune Coupe, Convertile, plus Gran Coupe (patru usi).

Noul BMW Seria 8

BMW Seria 8 Cabrio - Galerie Foto

BMW Seria 8 Cabrio - Galerie Foto

BMW Seria 8 Gran Coupe - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW Seria 8 cu motor M5
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Februarie 2020