BMW-ul care i-a impartit pe fani in doua. E culcat pe burta si are jante rosii ca focul

BMW-ul care i-a impartit pe fani in doua. E culcat pe burta si are jante rosii ca focul
  • BMW-ul M4 Convertible are o garda la sol coborata
  • Jantele Vossen sunt finisate in rosu
  • Propulsorul a fost lasat cel mai probabil stock
Distribuie pe Facebook

Un BMW M4 Convertible din Germania a primit putina atentie din partea proprietarului, care a dorit sa isi personalizeze si mai mult sportiva cu plafon rabatabil. Din meniu nu lipseste o suspensie performanta si un set de jante rosii.

Ca orice alt membru al familiei M, BMW-ul M4 este privit ca o masinarie cu pedigree sportiv, perfect pentru o plimbare la mare, dar mai potrivit pentru o tura de circuit sau pe un drum de munte cu multe viraje. In timp ce unii proprietari isi mentin masina cat mai stock posibil, pentru a nu ciobi din ADN-ul unui exemplar M, altii de-abia asteapta sa isi personalizeze si mai mult bijuteria pe patru roti cu body-kit-uri, suspensii joase, jante si cate si mai cate.

BMW M4 Vossen

Din cea de-a doua categorie face parte si acest neamt, mandrul proprietar al unui BMW M4 Convertible. Omul nu este clar fanul turelor rapide pe circuit, altfel si-ar fi luat un M4 Coupe; el o fi fanul plimbarilor cu prietenii sau iubita, cu plafonul coborat, cu vantul in plete si cu toti ochii trecatorilor atintiti spre el.

BMW M4 Vossen

Totusi, modificarile la care a apelat sunt relativ decente. Nu vedem o multime de elemente din carbon, aripi evazate sau un body-kit odios. In schimb, dam de o buza fata discreta, o garda la sol coborata putin cam prea mult (daca ne intrebi pe noi), si nu in ultimul rand de un set de jante forjate Vossen VPS-314T, rosii. Astfel, contrastul cu griul caroseriei este unul reusit.

BMW M4 Vossen

Nu stim sigur daca modificarile continua si dedesubt, asa ca vom presupune ca M4-le este propulsat in continuare de acelasi motor de 3.0 litri cu sase cilindri in linie, construit special de inginerii BMW pentru acest model. Ajutat de doua turbine, acesta dezvolta 425 de cai putere si 550 Nm cuplu. Atunci cand este echipat cu transmisia automata M-DCT cu 7 trepte, succesorul celebrului M3 accelereaza de la 0 la 100 de km/h in 4.1 secunde. Daca optezi pentru cutia de viteze manuala, te vei bucura de mai mult feedback din partea masinii, insa vei atinge 100 de km/h cu 0.2 secunde mai tarziu.

BMW M4 Vossen

In concluzie, masina arata bine per total, insa nu prea mai putem vorbi de acelasi comportament pe care unii il cauta la un BMW M. Dar pana la urma este vorba de gusturi, iar asa cum stim, gusturile nu se discuta.

BMW M4 Vossen

BMW M4 Vossen

BMW M4 Vossen

BMW M4 Vossen

BMW M4 Vossen

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW M4 Vossen
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Martie 2017