BMW-ul care poate muta muntii din loc. Are motor diesel de 1.016 Nm

BMW-ul care poate muta muntii din loc. Are motor diesel de 1.016 Nm
  • BMW-ul care poate muta muntii din loc
  • Are motor diesel de 1.016 Nm
Distribuie pe Facebook

Insotit de o singura turbina, acelasi propulsor cu sase cilindri in linie se mai poate lauda, printre altele, si cu o putere maxima de 454 CP.

Un BMW Seria 4 de prima generatie face, zilele acestea, furori pe internet. Fabricat, dupa cate se pare, in cursul anului 2013, respectivul 430d Coupe impresioneaza in special prin motorul de sub capota, daca mai era necesara o asemenea precizare.

Altfel spus, propulsorul diesel cu sase cilindri in linie ofera acum o putere maxima de 454 CP, multumita atat unei turbine custom, cat si numeroaselor imbunatatiri si upgrade-uri aduse pompei de carburant, injectoarelor, unitatii de control etc.

Principalul punct de atractie il reprezinta insa valoarea din dreptul cuplului, BMW-ul 430d Coupe modificat de specialistii de la Darkside Developments venind cu un total de 1.016 Nm. Suficient pentru a muta muntii din loc, daca mai trebuia spus.

Timpul specific acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ramane decat un mare mister, dar un exemplar stock, cu circa 258 CP si 560 Nm in compartimentul motor, are nevoie de aproximativ 5.5 secunde pentru a rezolva sprintul respectiv.

Drept urmare, pentru a face fata noilor cifre si numerele ale propulsorului diesel cu sase cilindri si o singura turbina, si transmisia automata cu opt rapoarte regasita in echiparea respectivului BMW 430d Coupe a primit unele modificari. Suna bine?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Noiembrie 2021