BMW-ul cu care niciun Audi sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 815 cai sub capota si face suta in mai putin de 3.0 secunde

BMW-ul cu care niciun Audi sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 815 cai sub capota si face suta in mai putin de 3.0 secunde
  • BMW-ul cu care niciun Audi sau Mercedes nu indrazneste sa se puna
  • Are 815 cai sub capota si face suta in mai putin de 3.0 secunde
Distribuie pe Facebook

Daca vine vorba, in schimb, despre valoarea trecuta in dreptul vitezei de top, aceasta ar trebui sa depaseasca pragul de 305 kilometri pe ora.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape sase ani si trecut de curand - in 2020, printr-un binemeritat facelift, actualul BMW Seria 5 a pregatit cumparatorilor sai un numar nelimitat de versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de rivalul duo-ului compus din Audi A6 si Mercedes E-Class la dispozitia clientilor cu dare de mana se regaseste - oarecum inutil de mentionat, si o savoare de performanta pe nume M5, acompaniata de o unitate V8 bi-turbo.

Respectiva aroma, ce se bucura de serviciile unui benzinar de 4.4 litri si pana la 625 de cai in varianta originala, reprezinta, presupunand ca nu se putea fara o astfel de precizare, si subiectul principal al acestui material, specialistii celebrei companii de tuning cunoscute sub denumirea de Manhart Performance tinand sa se asigure, de curand, ca super-sedanul producatorului din Munchen tine in continuare pasul atat cu concurenta directa, cat si cu celelalte super-vehicule de pe sosea.

Manhart MH5 800 Black Edition

Manhart MH5 800 Black Edition

Manhart MH5 800 Black Edition

Botezat MH5 800 Black Edition, urmatorul BMW M5 pastreaza motorizarea cu opt cilindri in V si o capacitate de 4.395 de centimetri cubi, insa beneficiaza de multiple imbunatatiri - unele la nivel de turbine, altele la nivel de intercooler, pentru un total de 815 cai. Diferite modificari a suferit - dupa cate se spune, si transmisia automata cu opt rapoarte, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv numeroase elemente exterioare realizate din fibra de carbon.

Conducerea companiei Manhart Performance nu a oferit, momentan, niciun fel de informatie sau detaliu cu privire la performantele in linie dreapta ale respectivului proiect, astfel ca nu putem decat presupune, luand in considerare cifrele anuntate de producatorul bavarez, ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza mai putin de 3.0 secunde, in timp ce viteza maxima depaseste, cu pedala de acceleratie la podea, pragul de 305 kilometri pe ora, asa cum precizam si anterior.

Astfel, printre elementele caracteristice noului MH5 800 Black Edition se regasesc si noi frane, cu lista ingredientelor ce compun reteta specifica aceluiasi BMW M5 Pre-Facelift gazduind - dupa cate mentioneaza tunerul din Wuppertal, si o suspensie de la KW. Din peisaj nu lipsesc nici jantele din aliaj cu diametrul de 21 de inch - insotite de anvelope cu dimensiuni 265/30 ZR 21 si 305/25 ZR21, potrivit unui comunicat de presa, capota ventilata a motorului etc.

Manhart MH5 800 Black Edition

Manhart MH5 800 Black Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Manhart MH5 800 Black Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2022