BMW-ul F10 cu jante pe 22 inch promite sa imparta internetul in doua

BMW-ul F10 cu jante pe 22 inch promite sa imparta internetul in doua
  • Cel mai nou proiect Vossen are la baza un BMW M550d xDrive
  • Automobilul bavarez se remarca acum prin jantele pe 22 inch
  • Nu lipsesc de pe lista cu bunatati nici accesoriile M Performance
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua creatie a americanilor de la Vossen are la baza un BMW M550d xDrive Touring si propune numeroase imbunatatiri din gama M Performance. Plus o pereche de jante CVT cu un diametru de... - exact, ai citit / vazut bine!, 22 de inch.

Iti mai aduci aminte de BMW-ului M550d? Anuntat cu surle si trambite la sfarsitul anului 2011, modelul bavarez a luat prin surprindere intreaga industrie auto multumita propulsorului tri-turbodiesel din dotare.

Acesta avea sa fie insa doar inceputul, transmisia automata cu opt rapoarte si sistemul de tractiune integrala oferite in standard asigurand folosirea optima a tuturor celor 381 CP inscrisi in cadrul fisei tehnice.

Drept urmare, odata "incalzit", BMW-ul M550d xDrive are nevoie de mai putin de 5.0 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, modelul bavarez continuand sa tot accelereze pana pe la 250 kilometri pe ora.

Cea mai buna parte in cazul de fata? Poate cea legata de consumul de carburant, respectiv emisiile de dioxid de carbon (ca tot sunt la moda zilele acestea): 6.2 litri la 100 km, respectiv 162 grame per km.

BMW Seria 5 cu jante pe 22 inch

BMW Seria 5 cu jante pe 22 inch

Puse cap la cap toate aceste caracteristici si detalii, realizam ca BMW-ul M550d xDrive este unul dintre acele automobile care nu mai au nevoie de nici un fel de imbunatatire - cel putin la nivel tehnic.

Modelul bavarez stie cum sa se faca insa remarcat si la nivel estetic, spoilerele fata / spate agresiv stilizate si jantele din aliaj cu design unic completand perfect cifrele si numerele anterior mentionate.

Visezi la un plus de sportivitate? Gama de accesorii M Performance se anunta alegerea ideala pentru cei care cauta solutii pentru "slefuirea" caroseriei, pe cand optiunile in materie de incaltari sunt practic nelimitate.

Si daca tot am ajuns la capitolul incaltari, ce-ai zice de o pereche de jante pe... 22 inch? Chiar daca la prima vedere pare doar un simplu exercitiu de imaginatie, un astfel de automobil poate fi deja admirat pe strazile Europei.

Are la baza BMW-ul M550d xDrive Touring, iar incaltarile fac parte din colectia Vossen CVT. Si, bineinteles, sunt livrate in compania unei suspensii ce aduce un minus in dreptul garzii la sol.

BMW Seria 5 cu jante pe 22 inch

BMW Seria 5 cu jante pe 22 inchBMW Seria 5 cu jante pe 22 inch

BMW Seria 5 cu jante pe 22 inch

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze BMW Seria 5 cu jante pe 22 inch
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2015