BMW-ul M5 din Fast and Furious 4 poate fi al tau. AFLA AICI CUM!

BMW-ul M5 din Fast and Furious 4 poate fi al tau. AFLA AICI CUM!
  • BMW-ul 540i din Fast and Furios 4 este disponibil la vanzare
  • Licitatie se deruleaza pe ebay si a ajuns la 5.600 dolari
  • Masina se regaseste in Edmond, Oklahoma, Statele Unite
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru fanii Fast and Furious. Una dintre masinile care au dat savoare celei de-a patra parti a indragitei francize este acum disponibila la vanzare pe site-ul Ebay.

Te-ai intrebat vreodata ce se intampla cu starurile pe patru roti atunci cand filmarile la o anumita pelicula au luat sfarsit? Ei bine, in cazul in care au scapat cu viata si nu au avut ghinionul de a fi fost trimise catre distrugere, acestea se indreapta fie catre casele, fie catre site-urile - in functie de importanta automobilului cu pricina, de licitatie.

Cu o astfel de situatie ne intalnim si in cazul de fata, unde subiectul principal este un BMW 540i. Un BMW 540i modificat pentru a aduce cu M5-ul E39 si care a putut fi admirat cu ocazia unei curse ilegale organizate in cadrul celei de-a patra parti a indragitei francize Fast and Furious. Chiar daca automobilul bavarez a fost distrus in film, producatorii au avut la dispozitie pentru scena respectiva nu mai putin de sapte exemplare identice, unul scapand cu viata si facandu-si aparitia pe site-ul Ebay.

Pe langa transformarea exterioara la M5 E39 si caroseria, respectiv jantele finisate intr-o combinatie de negru si portocaliu, BMW-ul 540i in cauza se mai bucura si de prezenta unui roll cage, plus a unei frane de mana hidraulice. Sub capota se ascunde un motor V8 despre care nu se cunoaste daca a fost sau nu modificat, dar care livreaza puterea rotilor spate prin intermediul unei cutii cu cinci rapoarte.

Automobilul este fabricat in anul 1998 si, conform anuntului, are 0 mile la bord. Pentru cei interesati, licitatia se deruleaza AICI si a ajuns la suma de 5.600 dolari.

Replica BMW M5 din Fast and Furious 4

Replica BMW M5 din Fast and Furious 4

Replica BMW M5 din Fast and Furious 4

Distribuie pe Facebook
mai multe