BMW-ul X5M tunat de nemtii de la G-Power este un adevarat monstru pe roti. Uite ce poate SUV-ul german

BMW-ul X5M tunat de nemtii de la G-Power este un adevarat monstru pe roti. Uite ce poate SUV-ul german
  • G-Power a dezvaluit body-kit-ul Typhoon pentru BMW-ul X5M
  • Acesta este similar celui instalat deja pe modelul X6M
  • Modificarile includ o noua bara fata, praguri si bara spate, diffuser, capota Venturi din fibra de carbon si jante forjate Hurricane RR
Distribuie pe Facebook

Tunerul german G-Power a lansat recent body-kit-ul pentru BMW-ul X5M. Dupa cum era de asteptat exteriorul SUV-ului german a fost dezvoltat in concordanta cu performantele sale uimitoare.

G-Power este un tuner de referinta in cazul nemtilor de la BMW. Orice masina intrata in atelierul lor se transforma intr-o adevarata bestie pe roti. Cea mai recenta dintre acestea este BMW-ul X5M.

BMW X5M by G-Power

Chiar daca cei de la G-Power au dezvaluit cu ceva timp in urma performantele masinii, de-abia acum au reusit sa finalizeze bine-cunoscutul body-kit Typhoon.

BMW X5M by G-Power

Dar, sa o luam cu inceputul si sa vorbim putin despre performantele care ii dau sansa X5M-ului sa surclaseze chiar si Lamborghini-ul Aventador. Dupa ce s-au jucat putin cu motorul V8 twin-turbo al SUV-ului de 2403 kilograme, nemtii au reusit sa stoarca nu mai putin de 740 de cai si 980 Nm cuplu din acesta.

Acest obiectiv a fost atins multumita software-ului Bi-Tronik 2 V3, unui sistem de evacuare din titan, tubulatura din inox si desigur, cu ajutorul unor turbine mai mari. Viteza maxima este de 300 de km/h iar clasicul sfertul de mila (402m) este parcurs in doar 11.5 secunde.

BMW X5M by G-Power

Si acum, sa trecem la partea exterioara. Body-kit-ul Typhoon este similar celui montat pe BMW-ul X6M, doar a fost ajustat pentru silueta X5-ulu M si include aripi evazate, o noua bara fata cu prize de aer mai mari care ofera o racire a motorului mai eficienta cu 20%, capota Venturi din fibra de carbon, diffuser spate si jante forjate pe 23 de inchi Hurricane RR.

BMW X5M by G-PowerBMW X5M by G-Power

Cei de la G-Power si-au pus toata experienta in creearea acestui body-kit care imbraca cele doua SUV-uri nemtesti, si nu au sarit nicio etapa in dezvoltarea lui. Productia a durat 12 luni, iar prototipul a fost testat mii de kilometri pe drumurile publice in conditii normale de trafic pentru obtinerea celui mai bun rezultat.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW X5M by G-Power
mai multe