BMW X5 by Hamann: Modificari estetice, cresteri de putere, plus alte bunatati

BMW X5 by Hamann: Modificari estetice, cresteri de putere, plus alte bunatati
  • Hamann vine in ajutorul posesorilor noului BMW X5 cu un pachet complex de tuning
  • Lista cu bunatati pregatita de germani propune multiple imbunatatiri de ordin estetic
  • Clientii pot opta, de asemenea, si pentru o crestere de putere - indiferent de motorizare
Distribuie pe Facebook

Asemeni rivalilor de la AC Schnitzer, specialistii celebrei companii de tuning din Laupheim au pregatit numeroase modificari pentru cei ce-au pus mana pe un exemplar al noului BMW X5 F15.

Dezvaluita in avanpremiera mondiala la finele primaverii trecute, cea de-a treia generatie a popularului SUV bavarez aduce o evolutie clara la nivel vizual, cele mai multe si mai importante schimbari regasindu-se la nivelul interiorului, acolo unde totul este complet nou.

Mai mult de-atat, nu a scapat neatins nici aspectul tehnic, oferirea - pentru prima oara - unei versiune echipate (doar) cu tractiune spate reprezentand cel mai elocvent detaliu in acest sens.

Drept urmare, multumita tratamentului la care a fost supus, noul BMW X5 F15 ocupa un loc fruntas in topul segmentului din care face parte, luptand cu mari sanse de reusita in fata rivalilor sai Mercedes, Porsche sau Land Rover.

BMW X5 by Hamann

Indiferent insa de rezultatul final, cea de-a treia generatie a popularului SUV bavarez se afla totusi departe de perfectiunea absoluta, ceea ce nu poate insemna decat un singur lucru: e momentul ca marile companii din industria tuningului sa intre in actiune.

Pe langa meniurile M Performance, respectiv Ac Schnitzer, cei care au pus mana pe un exemplar al noului BMW X5 F15 mai au la dispozitie si un pachet de tuning semnat Hamann, ce include numeroase imbunatatiri de ordin tehnic si estetic.

Intr-o alta ordine de idei, oferta specialistilor germani incepe cu spoilerele fata si spate agresiv stilizate, meniul exterior fiind continuat de pragurile laterale restilizate, eleronul pentru plafon si jantele din aliaj, cu dimensiuni de pana la 23 de inci.

Pentru cei care spera la si mai multa sportivitate, un widebody kit este disponibil in mod optional, in timp ce sistemul de evacuare cu tips-uri din fibra de carbon si suspensia mai joasa cu cateva zeci de milimetri nu ar trebui sa lipseasca de nici un fel de pe lista de achizitii.

BMW X5 by Hamann

BMW X5 by HamannBMW X5 by Hamann

Acelasi lucru este valabil, de asemenea, si atunci cand vine vorba de cresterile de putere, o simpla optimizare a unitatii de control urcand valorile maxime chiar si pana la pragul celor 490 de cai putere si 707 Newton-Metri.

Si totusi, in cazul in care nu te numeri printre cei care au pus mana pe un exemplar al noului BMW X5 xDrive 50i, nu e cazul sa disperi. Celebra companie de tuning din Laupheim ofera un plus de performanta si pentru celelalte versiuni de motorizare.

Altfel spus, avem acum 251 CP si 502 Nm pentru variantele sDrive25d & xDrive 25d, in timp ce modelul xDrive30d se poate lauda cu un total de 295 cai putere si 605 Newton-Metri.

348 CP si 449 Nm sunt noile cifre magice ale BMW-ului X5 F15 xDrive35i, pachetul de tuning incheindu-se cu cei 355 CP si 695 Nm, respectiv 434 CP si 830 Nm caracteristici versiunii xDrive40d, respectiv variantei M50d.

BMW X5 by Hamann

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW X5 by Hamann
mai multe