BOMBA ASTA isi cauta o casa noua. Are motor de 9.4 litri si 1500 CP

BOMBA ASTA isi cauta o casa noua. Are motor de 9.4 litri si 1500 CP
  • Barrett-Jackson scoate la licitatie un Chevy Nova din '70
  • Exemplarul cu pricina ofera un V8 de 9.4 litri si 1.500 CP
  • Modificarile continua la nivelul departamentului estetic
Distribuie pe Facebook

Licitatia Barrett-Jackson programata pentru perioada 23 - 31 ianuarie va aduce in fata cumparatorilor o creatie imposibil de refuzat. Vorbim, mai exact, despre un Chevrolet Nova cu 1.500 CP la roti si interior 100% custom.

Dupa cum probabil ai aflat deja, Barrett-Jackson va organiza la sfarsitul acestei luni, in statul american Scottsdale, prima licitatie majora a inceputului de an.

La vanzare vor fi scoase masini de toate tipurile si din toate timpurile, participantii primind inclusiv sansa de a pleca acasa cu Chevrolet-ul Camaro SS din Transformers: Age of Extinction.

Chevy Nova custom de vanzare

Un alt autoturism care va tine capul de afis este acest Nova din '70, a carei principala atractie o reprezinta motorizarea V8 de 9.4 litri de sub capota.

Motorizare care, bineinteles, a primit tot felul de modificari si upgrade-uri, cireasa de pe tort constand in... - exact, ai vazut / citit bine, cele doua compresoare mecanice din gama ProCharger F2.

Asa se face ca muscle car-ul american se lauda acum cu o putere mai mare chiar si decat cea a unui Koenigsegg One:1, de 1.500 CP. Masurati la roti, bineinteles.

Chevy Nova custom de vanzare

Din pacate, despre timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h sau valoarea din dreptul vitezei maxime nu putem spune nimeni pentru moment, drept pentru care mergem mai departe.

Mergem mai departe si precizam ca Chevrolet-ul Nova ce urmeaza a fi scos la licitatie de Barrett-Jackson sta la fel de bine si la capitolul estetic.

Intr-o alta ordine de idei, exteriorul inspira forta si agresivitate indiferent de unghiul din care este privita, absolut toate panourile caroseriei, plus jantele de 20, respectiv 22 inch purtand un negru misterios.

Chevy Nova custom de vanzare

In schimb, interiorul se remarca printr-o nuanta clasica de rosu burgundy, cele mai multe dintre elementele prezente aici fiind realizate 100% la comanda.

Pentru a-ti da seama si mai bine de munca investita in acest proiect, facem precizarea ca impresionantul proiect de tuning a avut nevoie de doi ani de zile pentru a ajunge la stadiul in care se afla acum.

Drept urmare, nu ne asteptam ca pretul de vanzare al muscle car-ul american sa fie unul mic.

Chevy Nova custom de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Chevy Nova custom de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Ianuarie 2016