Brabus are la vanzare un E500 W124 absolut impecabil, cu motor de 6.4

Brabus are la vanzare un E500 W124 absolut impecabil, cu motor de 6.4
  • Brabus are la vanzare un Mercedes E500 W124 modificat
  • Exemplarul cu pricina ascunde sub capota un V8 de 6.4 litri
  • Atat exteriorul, cat si interiorul sunt finisate in negru
Distribuie pe Facebook

Atunci cand nu sunt preocupati cu inmultitul cailor putere ascunsi sub capota noilor Mercedes-uri, specialistii Brabus isi pierd vremea cu exemplarele clasice ale companiei auto din Stuttgart. Exemplare pe care le restaureaza complet, le tuneaza ca la carte, iar apoi le vand celor mai pretentiosi si privilegiati clienti ai planetei.

Acelasi lucru s-a intamplat si cu acest E500 W124 care, odata ajuns pe mainile germanilor, a fost transformat intr-un sinonim al perfectiunii. Calitatea lucrarii si delicatetea executiei se vad de la o posta distanta, masina lasand impresia ca a iesit chiar ieri de pe portile fabricii.

Intr-o alta ordine de idei, totul arata si miroase a nou, de la exteriorul finisat intr-un negru sobru si (re)decorat cu jante pe 18 inch pana la interiorul ce isi asteapta pasagerii cu patru scaune individiale, plus insertii de piele fina si ornamente din lemn masiv cat vezi cu ochii.

Brabus E500 de vanzareBrabus E500 de vanzare

Brabus E500 de vanzare

Nu esti inca pregatit sa te lasi convins de opera artistilor din Bottrop? Sa stii ca nu-i nici un fel de problema. Situatia va deveni mult mai clara si mai precisa imediat ce vei arunca o privire sub acest Mercedes E500 W124 si vei descoperi modul in care arata partea tehnica.

Si daca tot veni vorba despre partea tehnica, atunci probabil ca ar trebui sa spunem si ca sub capota automobilului german regasim acum o motorizare V8 de 6.409 centimetri cubi, capabila sa puna la dispozitia norocosului sofer nici mai mult, nici mai putin de 450 cai putere.

Din fericire pentru colectionarii de cifre si numere de tot felul, oficialii Brabus nu s-au "calicit" de nici un fel cu prezentarea valorilor magice ce insotesc aceasta superba creatie: avem 5.2 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h si 285 kilometri pe ora in dreptul vitezei maxime.

Acum speram ca nu ne vei intreba si de consumul de carburant, pentru ca nu stim absolut nimic despre el. Putem preciza in schimb ca propulsorul anterior mentionat numara undeva in jurul a 250 de kilometri parcursi. Si pare sa se integreze de minune in peisaj!

Multe ar mai fi de spus despre despre acest special Mercedes E500 W124, insa noi ne oprim aici. Nu de alta, dar fotografiile descriu cel mai bine opera germanilor de la Brabus, iar pretul de achizitie ramane un mare mister - cel putin pentru moment.

Brabus E500 de vanzare

Brabus E500 de vanzare

Brabus E500 de vanzare

Brabus E500 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Brabus E500 de vanzare
mai multe