BRABUS SV12 R - Un S600 de 750 CP

BRABUS SV12 R - Un S600 de 750 CP
Saptamana viitoare, la Salonul Auto de la Frankfurt, germanii de la Brabus vor prezenta noul SV12 R, un Mercedes S600 facelift complet modificat. Noua creatie a tunerului imbina cu succes doua elemente importante: performanta si luxul.
Distribuie pe Facebook
Propulsat de un V12 biturbo, noul SV12 R este cel mai puternic si cel mai rapid sedan de lux din lume. Sau cel putin asa se lauda Brabus... Totusi, lucrurile nu sunt departe de adevar. Pentru ca cifrele arata cam asa: 750 cai putere, cuplu limitat la 1.100 Nm (1.350 Nm nelimitat), 0 100 km/h in 4.0 secunde, 0 - 200 km/h in 11.9 secunde si viteza maxima limitata la 340 km/h. Pentru a se ajunge la aceste rezultate, a fost nevoie de turbochargere mai mari, intercoolere mai eficiente si nu numai. Electronica motorului a fost reprogramata, iar puterea este transmisa rotilor spate prin intermediul unei cutii automate cu cinci trepte modificata.

Exteriorul a fost de asemenea "atins", sedanul laudandu-se acum cu o aerodinamica imbunatatita. In partea frontala avem un nou spoiler fata cu LED-uri incluse, in timp ce in partea din spate gasim un eleron pentru portbagaj si noul spoiler ce gazduieste evacuarea cu patru tobe de esapament. Alte detalii includ fante de aer pentru aripile fata, praguri laterale si jante cu dimensiuni cuprinse intre 17 si 21 inci. De asemenea, s-au operat modificari si la nivelul suspensiei si al sistemului de franare.

Iar asta nu e tot. Asa cum era de asteptat, interiorul este punctul forte al acestui S-Class. Pielea in doua culori, insertiile de lemn si sistemul multimedia ce include si un monitor de 15.2 inci sunt doar cateva dintre "bunatatile" ce vor face deliciul norocosilor pasageri.
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze BRABUS SV12 R - Un S600 de 750 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Septembrie 2009