Britanici, acesta este al vostru Stasis Audi R8 V8!

Britanici, acesta este al vostru Stasis Audi R8 V8!
Prin lansarea in Marea Britanie a unui nou pachet de tuning pentru impresionantul Audi R8 V8, americanii de la Stasis reprezinta o adevarata binecuvantare pentru posesorii supercarului german cu teama de mai-marele V10.
Distribuie pe Facebook
Viata unui om este uneori presarata cu momente de nefericire si teama. Nu ai curajul sa o recunosti, insa inima ta simte ca trece prin astfel de trairi. Esti norocosul posesor al unui superb Audi R8 V8, insa niciodata nu ai avut sansa sa te bucuri din plin de prezenta in garaj a exoticului model din Ingolstadt. Asta pentru ca ai impresia ca intr-o buna zi vei fi umilit de acel arogant-afurisit ascuns in spatele volanului versiunii V10...

Britanici, acesta este al vostru Stasis Audi R8 V8!

Spre fericirea proprietarilor britanici ai supercarului german V8, cei de la Stasis au gasit antitodul impotriva acelui exemplar cu motor in zece cilindri. Ba chiar mai mult de atat, compania americana este gata sa il impacheteze si sa il livreze catre Regatul Unit. In ce consta insa reteta magica? Prin adaugarea unui sistem de supraalimentare si a unor componente capabile sa satisfaca nevoia uriasa de aer a V8-ului de 4.2 litri, tunerul de peste ocean anunta obtinerea a nu mai putin de 540 cai putere si 590 Nm - indeajuns pentru ca acceleratia de la 0 la 96 km/h sa coboare pana la 3.6 secunde. In plus, oricare Audi R8 V10 isi va incerca norocul in fata ta, se va alege cu o bataie zdravana.

Britanici, acesta este al vostru Stasis Audi R8 V8!

Asa cum era de asteptat, pachetul cu modificari contine si alte componente capabile sa imbunatateasca aspectul tehnic al supercarului, precum suspensie mai joasa, sistem performant de franare si jante ultra-usoare pe 20 inci.
Distribuie pe Facebook
mai multe