Britanicii l-au vrut elegant, nemtii i-au pus jante pe 24". Uite primul tuning pentru noul Jaguar F-Pace

Britanicii l-au vrut elegant, nemtii i-au pus jante pe 24". Uite primul tuning pentru noul Jaguar F-Pace
  • De la Lumma Design vine primul tuning pentru noul Jaguar F-Pace
  • Germanii propun numeroase bunatati estetice, inclusiv jante pe 24 inch
  • Meniul include si un total de 480 de cai putere pentru versiunea F-Pace S
Distribuie pe Facebook

Lumma Design este prima companie care anunta un pachet de tuning pentru noul Jaguar F-Pace. Propunerea specialistilor germani culmineaza cu un set de jante pe 24 inch.

Dezvaluit in premiera mondiala in toamna anului trecut, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Frankfurt intre 15 si 27 septembrie 2015, primul SUV din istoria britanicilor de la Jaguar a reusit sa cucererea privirile tuturor celor din jur multumita formelor din dotare.

Noul F-Pace nu i-a convins insa si pe cei de la Lumma Design, astfel ca specialistii celebrei companii germane de tuning s-au pus pe desenat multiple imbunatatiri exterioare si interioare. De un tratament similar a avut parte chiar si departamentul tehnic.

Inainte de a ne dezvalui ce ascunde acum sub capota, primul SUV din istoria britanicilor de la Jaguar ne face cunostinta cu modificarile operate la nivelul caroseriei, modificari care se traduc printr-un plus vizibil de agresivitate.

Jaguar F-Pace de la Lumma DesignJaguar F-Pace de la Lumma Design

Prizele supradimensionate din dotarea spoilerului fata, difuzorul masiv ce insoteste spoilerul spate sau extensiile uriase aplicate aripilor laterale reprezinta doar inceputul, meniul exterior culminand cu jantele din aliaj ce masoara... 24 de inch.

Fotografiile interioare lipsesc cu desavarsire pentru moment, oficialii Lumma Design preferand sa anunte doar pe cale verbala ca oferta celebrei companii germane de tuning se rezuma aici la diverse insertii de piele, alcantara, lemn masiv si / sau fibra de carbon.

Revenind la partea tehnica, clientii primului SUV din istoria britanicilor de la Jaguar vor avea la dispozitia un total de 480 de cai putere, cu conditia sa fi optat pentru versiunea F-Pace S echipata cu un V6 supraalimentat de trei litri si 380 CP.

Cum vor evolua performantele modelului cu pricina ramane inca un mister, drept pentru care reamintim ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realiza in 5.5 secunde inainte de interventia celebrei companii germane de tuning Lumma Design.

Jaguar F-Pace de la Lumma DesignJaguar F-Pace de la Lumma Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Jaguar F-Pace de la Lumma Design
mai multe