Bulgarii au dat lovitura. ASTA trebuie sa fie cel mai opulent SUV din Europa

Bulgarii au dat lovitura. ASTA trebuie sa fie cel mai opulent SUV din Europa
  • Cel mai nou proiect marca Vilner are la baza primul Range Rover Sport
  • Tuningul propus de specialistii bulgari include insertii de piele in doua culori
  • Nu lipsesc din meniu nici detaliile contrastante sau accentele de alcantara
Distribuie pe Facebook

Impresionantul proiect de tuning de la Vilner are la baza prima generatie a modelului Range Rover Sport si ofera nemarginite insertii de piele, respectiv accente de Alcantara.

Daca cele mai multe companii de tuning se concentreaza in prezent pe modificarea actualului Range Rover Sport, bulgarii de la Vilner au fost ocupati recent cu imbunatatirea unui exemplar apartinand primei generatii a SUV-ului britanic.

Inainte insa de a vedea cum a decurs intreaga operatiune, tinem sa precizam ca automobilul in cauza a fost oferit drept premiu in cadrul uneia dintre editiile anterioare ale competitiei Britain’s Got Talent.

El a mai ajuns, de asemenea, si pe mainile specialistilor Barugzai, din partea carora a primit spoilere fata / spate agresiv stilizate, plus ornamente proeminente montate la nivelul pragurilor laterale sau jante din aliaj cu design in sase spite.

Range Rover Sport de la VilnerRange Rover Sport de la Vilner

Range Rover Sport de la Vilner

Revenind acum la tratamentul prescris de bulgarii de la Vilner, incepem prin a preciza ca principala atractie a meniului destinat acestui Range Rover Sport consta in insertiile de piele gri si maronie.

Asa cum se poate observa inclusiv in imaginile alaturate, respectivele detalii acopera fiecare suprafata a interiorului, de la panoul de bord si pana la consola centrala, de la scaunele fata pana la bancheta spate si de la fetele usilor pana la plafon.

Vestile bune nu se opresc insa aici, suprafetele din plastic care au scapat neatinse de insertiile de piele de gri si maronie mentionate doar cateva randuri mai sus fiind decorate cu accente de Alcantara.

La final, bulgarii de la Vilner au optat si pentru un set de cusaturi contrastante, lista cu bunatati incheindu-se in cele din urma cu... geanta realizata exact din aceleasi materiale precum cele din interiorul primei generatii a SUV-ului britanic.

Range Rover Sport de la Vilner

Range Rover Sport de la VilnerRange Rover Sport de la VilnerRange Rover Sport de la Vilner

Range Rover Sport de la Vilner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Range Rover Sport de la Vilner
mai multe