Bun la toate: MCCHIP-DKR ne serveste un G63 AMG cu punti portale si 810 CP

  • Cea mai noua creatie a germanilor de la MCCHIP-DKR are la baza un Mercedes G63 AMG
  • Off-roader-ul din Stuttgart s-a ales cu punti portale si suspensie KW DDC
  • Motorul V8 bi-turbo de 5.5 litri dezvolta acum un total de 810 CP, respectiv 950 Nm
Distribuie pe Facebook

Nerabdator pana la primul contact cu viitorul Mercedes G500 4x4²? Asteptarea ne omoara pe toti, insa nu e cazul sa disperi: lumea tuningului ofera numeroase alternative demne de luat in seama. Ca acest "mc800", de exemplu.

Purtand semnatura celebrei companii MCCHIP-DKR, impresionanta creatie bazata pe Mercedes-ul G63 AMG se lauda cu punti portale si suspensie KW DDC, acestea alaturi de jantele Beadlock "invelite" in anvelope 37x15.20R18 adaugand un plus de 150 de milimetri in dreptul garzii la sol.

Latimea totala a crescut si ea cu undeva in jurul a 120 de milimetri, off-roader-ul german lasand acum impresia ca poate depasi absolut orice obstacol ii va iesi in cale. Indiferent ca vorbim de craterele intalnite in asfaltul autohton (si nu numai) sau provocarile pe care le scoate la iveala drumurile virgine, inca neexplorate.

Mercedes G63 AMG by MCCHIP-DKRMercedes G63 AMG by MCCHIP-DKR

Mercedes G63 AMG by MCCHIP-DKR

Cu trenul de rulare complet rezolvat - in adevaratul sens al cuvantului, specialistii MCCHIP-DKR si-au indreptat intreaga atentie catre V8-ul bi-turbo prezent la datorie. V8 bi-turbo de 5.5 litri care, in versiunea standard, livreaza tuturor celor patru roti aproximativ 544 CP sau necesarul pentru un 0 - 100 km/h in 5.4 secunde.

Asadar, compartimentul motor a fost luat cu asalt de doua turbine custom, un ECU Stage 4 si o evacuare completa, noul "mc800" venind astfel la pachet cu nici mai mult, nici mai putin de... exact, ai citit / vazut bine!, 810 cai putere si 950 Newton-Metri. Adica suficient pentru ca viteza maxima sa urce pana la 230 kilometri pe ora.

Costul modificarilor suferite de acest Mercedes G63 AMG ramane un mare mister - cel putin pentru moment, insa este bine de stiut ca lista cu imbunatatiri mai include - deloc surprinzator, si un sistem de franare (de la Movit) pe masura numerelor, cifrelor si valorilor insiruite in randurile de mai sus.

Mercedes G63 AMG by MCCHIP-DKR

Mercedes G63 AMG by MCCHIP-DKRMercedes G63 AMG by MCCHIP-DKRMercedes G63 AMG by MCCHIP-DKR

Mercedes G63 AMG by MCCHIP-DKR

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Mercedes G63 AMG by MCCHIP-DKR
mai multe